18 / 04 / 2024

SunExpress kiralama

SunExpress kiralama

Havayolu şirketi Sunexpress, internet üzerinden sadece bir havayolu şirketi değil, bir turizm şirketi gibi hizmet alanını zenginleştiriyor...

Nevşehir Kozaklı'da 88 odalı termal otel kiralama işi ihalesi 11 Aralık'ta!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından 88 odalı termal otel işletme 15 yıllığına kiralama işi 11 Aralık 2014 Perşembe günü ihale edilecek. Otelin aylık kiralık 60 bin TL...

Kocaeli'de belediyeye ait işyerlerinin kiralama ihalesi yapıldı!

Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığını yaptığı Encümen tarafından mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerinin kiralama ihalesi yapıldı. 42 işletmeye idari para cezası kesilmesi ve 5 adet parsel için kamulaştırma kararı alındı.

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Volkan Göl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Prime Development Ritim İstanbul'da kiralama hizmeti verecek!

Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde sektöre sunmaya başladı. Firma, Dumankaya İnşaat 'ın Ritim İstanbul projesinin kiralama hizmetlerine bakacak...

MKS Yapı Malzemeleri Nakliye Oto Kiralama Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKS Yapı Malzemeleri Nakliye Oto Kiralama Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Finansal kiralama sektörünün kalbi bu yıl İstanbul’da atacak!

Finansal kiralama sektörünün kalbi bu yıl İstanbul’da atacak. Amembal Associates tarafından düzenlenen " Operasyonel Kiralama Konferansı " Asseco SEE Teknoloji sponsorluğunda 20 – 21 Kasım 2014 tarihlerinde, İstanbul Divan Hotel'de gerçekleştirilecek.

Kiralama işlemlerine ilişkin Türkiye muhasebe standardı tebliğinde değişiklik tebliği!

Kiralama işlemlerine ilişkin Türkiye muhasebe standardı hakkında tebliğte değişiklik yapılmasına dair tebliğ 12 Kasım 2014 tarihinde 29173 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğte yapılan değişiklikler..

Salihli'de Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama ihalesi 18 Kasım'da!

Manisa Salihli'de yer alan Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama işi belediye tarafından ihaleye çıkarılıyor. Tesisin ihalesi 18 Kasım 2014 Salı günü yapılacak...

Önkü Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önkü Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hasan Önkü tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Türkşeker Kırşehir Fabrikası büfesinin kiralama işi ihalesi 17 Kasım'da!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Kırşehir Şeker Fabrikası İşçi Barakaları Önünde bulunan Büfenin kiraya verilmesi işi Açık İhale usulü ile yapılacak. Kiralama ihalesi 17 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

TF Varlık Kiralama yurtdışı kira sertifikası kupon ödemesini yayınladı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama yurt dışı kira sertifikası kupon ödemesini yayınladı.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

SRK Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama ve Tercümanlık Limited Şirketi kuruldu!

SRK Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama ve Tercümanlık Limited Şirketi, Ayfer Heper, Soner Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Mall Of İstanbul'da kuruldu.

SunExpress kiralama Haberi

SunExpress kiralama

Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketi Sunexpress, internet sitesi üzerinden verdiği hizmetleri çeşitlendiriyor. Sadece bir havayolu şirketi değil, bir turizm şirketi gibi hizmet alanını zenginleştiren Sunexpress, internet sitesi üzerinden otel rezervasyonu yapma, havaalanı servisi satın alabilme, araç kiralama, tur satın alabilme ve yolcuların gidecekleri yerdeki aktivitelerini organize edebilecekleri hizmetleri de sunuyor. Bu hizmetleri verirken alanında güçlü uluslararası şirketlerle işbirlikleri kuran Sunexpress son olarak Almanya merkezli villa kiralama şirketi Mea Villa ile işbirliği yaparak, otelde konaklamak istemeyen müşterilerine Avrupa ve birçok ülkede  villa kiralama hizmeti sunmaya başladı. 


Villada tatil tercihi tüm dünya genelinde artan otel kapasite ve iyileşen standartlara rağmen önemini ve pazar payını sürekli artırıyor. Avrupalı her 4 kişiden birinin tatil biçimi olarak villa tatilini tercih ediyor.  Villada ya da şehir...