20 / 04 / 2024

Sungur Turan chp

Sungur Turan chp

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Mustafa Kemal Turan: Türkiye'de imar hukuku yok!

Balçova Arsa Mağdurları Avukatı Mustafa Kemal Turan 40 yıldır İzmir'de yapılan imar hukuksuzlukları ile savaştıklarını söyledi. Turan, "Seçimlerden önce bütün adaylar gelirler, sorunumuzu dinlerler, tapu sorununun ortadan kaldırılacağını söylerler'' dedi.

Mehmet Ergün Turan Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu. Turan, Bingöl’deki incelemelerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları!

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, 2015 yılında sizleri nelerin beklediğini tek tek yorumladı. Biz de tüm burçlara şans dolu bir yıl dileriz! İşte Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları...

Mehmet Ergün Turan'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yönelik eleştirilere yanıt vererek, “Bu bina, Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlık eseri. Gelecek nesiller övünç duyacak. Şahsa ait değil, devletin malı” dedi.

Mehmet Ergün Turan Yayladağı'nı ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Yayladağı ilçesine geldi. Yayladağı Belediye Babanı Mehmet Kalkan'ı da ziyaret eden Ergün, toplu konutların yapılacağı araziyi beğendiklerini, gelecek yıl mayısta inşaatların temelinin atılacağım kaydetti.

Ahmet Sungur kimdir?

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kimdir? Ahmet Sungur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Sungur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Sungur..

Mehmet Ergün Turan: Türkiye'de 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım!

TOKİ Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

Arda Turan, Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid'in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve Euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Milli futbolcu, Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Mehmet Turan Söylemez: İstanbul metro ile kazanacak!

10 milyar Euro’luk yatırım yapılması hedeflenen metroların, şehre enerji ve ekonomi anlamında büyük katkılar sağlayacağı bildirildi.İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez konu hakkında konuştu.

Ergün Turan: Semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, çevreden yalıtılmış sitelerin insanları yabancılaştırdığını belirterek "Değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: İnsanların kaynaşacağı şehirleşme hedefliyoruz!

Çevreden yalıtılmış sitelerin, ilişkileri zayıflattığına ve dışımızdaki hayata yabancılaştırdığına dikkat çeken M. Ergün Turan, sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şe

Sungur Turan chp Haberi

Sungur Turan chp

Sungur Turan kimdir?

Dr. Sungur Turan Ankara Aydınlık Evler Lisesi'ni ailesinin yanında tamamladıktan sonra önce İstanbul Teknik Üniversite'sine girmiş maddi zorluklar yaşadığı için tekrar ailesinin yanına, Ankara'ya dönerek sınava tekrar girmiş neticesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmıştır.

Üniversiteyi İç Hastalıkları Uzmanı olarak bitirmiştir. Dr. Sungur Turan 1988 yılında Bilecik'e taşınmış ve bu yıldan itibaren Bilecik Devlet Hastanesi'nde 23 yıl boyunca görev yapmıştır. Eşi Serpil Turan ile evli olan Dr. Sungur Turan, Burcu Turan ve Murat Turan adında 2 çocuk babasıdır. 


Dr. Sungur Turan 2011 yılında Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki görevinden ayrılarak CHP Milletvekili Adayı ve 2013 yerel seçimleri için yine CHP'den Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 


1988 yılında geldiği Bilecik'de halen yaşamını...