27 / 04 / 2024

Sunset İncek fiyatları

Sunset İncek fiyatları

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan; “Sunset İncek projemizde sunduğumuz 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 seçeneği ile fark yarattık” dedi.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Sunset İncek'te 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ülkealan Yapı imzasıyla Ankara İncek'te hayata geçirilen Sunset İncek projesinde konutlar 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gümüşlük Vista Sunset fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat imzası taşıyan Gümüşlük Vista Sunset projesinde güncel fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor.

Vista Sunset'te fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

Sunset İncek'te aile odaklı yaşam!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin detaylarını anlattı.

Sunset İncek ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz 5 detay!

Çalışma saatlerinin artması, şehrin karmaşası kalan vakitlerimizi huzur içinde geçireceğimiz yerlere yönlendiriyor. Huzur ve yaşamın içinde kalmak isteyenler ise Sunset İncek projesinde buluşuyor. 

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

Sunset İncek'te dairelerde +1 seçeneği!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan; “Sunset İncek projemizde sunduğumuz 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 seçeneği ile fark yarattık” dedi.

BellaPais İncek fiyatları!

BellaPais İncek fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje 433 daireden meydana geliyor.

Sunset İncek'te 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2+1’den 6+1+1’e kadar farklı konut seçenekleri ile Ankara’nın en kıymetli lokasyonlarından İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Sunset İncek Ülkealan Yapı imzasıyla yükselecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yaptı.

Sunset İncek fiyatları Haberi

Sunset İncek fiyatları

Sunset İncek, geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve yenilikçi mimariyi bir araya getirdi. 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 ile farklı bir seçenek sunulan proje de konforun ve yeniliklerin standartları belirlendi. 

Sunset İncek projesinin detaylarını açıklayan Tolga Ülkealan “Projemiz 2 konut kulesi 1 yatay blok olarak inşa edilmektedir.2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçeneklerimiz bulunmaktadır. +1 konsepti ile satışa sunulan projemiz 2020 yılı son çeyreğinde teslim edilecektir. Sunset İncek, geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve yenilikçi mimariyi bir araya getiren bir proje olup; 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 ile farklı bir seçenek sunmaktadır. Bu sayede projede konforun ve yeniliklerin standartları yeniden belirlenmiş olup; çocuklu ve geniş ailelerin birlikte daha fazla vakit geçirmesini sağlayacak...