16 / 04 / 2024

sur kırklardağı konutları ne zaman teslim

sur kırklardağı konutları ne zaman teslim

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Kırklardağı konutlarında bir araya gelen hak sahipleri, haklarını alamadıkları iddiasıyla kefenli eylem düzenledi. Yapılan açıklamalardan sonra grup olaysız bir şekilde dağıldı...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da yıkılan konutlar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Ordu'daki heyelanda yıkılan konutların inşasına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Kırklardağı’ndaki 725 konutun yıkımı tamamlandı!

Kırklardağı'nda 6 yıl önce inşaatına başlanan ve daha sonra mahkemelik olan 725 lüks konutun yıkımı tamamlandı.

Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. 

Manisa Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak amacıyla başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. Projenin satış ihalesi ise 7 Mart’ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

sur kırklardağı konutları ne zaman teslim Haberi

sur kırklardağı konutları ne zaman teslim


Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Kırklardağı konutlarında bir araya gelen hak sahipleri, haklarını alamadıkları iddiasıyla kefenli eylem düzenledi.


Kırklardağı'nda yaklaşık dört yıl önce başlanan konut yapımının tamamlanmamasına hak sahipleri tepki gösterdi. Kırklardağı’nda toplanan yaklaşık 150 kişi adına konuşan Kırklardağı Konutları Yönetim Kurulu üyesi Piresin Bal, hak sahipleri olarak haklarını alamadıklarını, konut sahibi olma hayali ile ellerindeki her şeyi verdiklerini belirtti. Bu konuda birkaç kez Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplantılar olduğunu ifade eden Bal, "Belediye başkanı toplantılara geldi. Dedi ki ‘Hiçbir tane üye, taşeron veya daha önce çalışan kimse mağdur olmayacak, herkes hakkına kavuşacaktır.’ Ama vesaire bir yıl bizi ve üyelerimizi burada çalıştırıp, beklettiler. Bizde baktık ki kimsenin hakkına kavuşacağı yok, gidip savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Hakkımızı adliyede aradık. Ama bu 3...