28 / 03 / 2024

sur yeni konut inşaatları

sur yeni konut inşaatları

Diyarbakır'da bölücü terör örgütünün saldırılarında ağır hasar gören tarihi Sur ilçesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalarla yeni çehresine kavuşuyor.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2015 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı.

Emekliler Derneği'nin yeni konut projesi TOKİ'den onay bekliyor!

1472 Konutu hayata geçiren Emekliler Derneği'nin yeni konut projesine Vali Azmi Çelik onay verdi. Başkan Hüseyin Ekmen, yeni projenin TOKİ tarafından onaylanmasını beklediklerini söyledi...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,79 arttı!

GYODER ve Reidin Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.79 oranında arttı.

Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyacı var!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ercan Keskiner, Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Keskiner, ikamet için en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini ifade etti.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0,2 arttı!

Çin'de bugün açıklanan verilere göre, ülkenin 70 büyük kentinde yeni konut fiyatları aylık yüzde 0,2 arttı. Böylece ülkede yeni konut fiyatları, arka arkaya beşinci ayda da yükselişini sürdürdü.

Yeni konut fiyatları bir yılda 8.35 arttı!

REIDIN Gayrimenkul ve Gayıimenkul Yatırını Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan 'Yeni konut Fiyat Endeksi'ne göre yeni konut fiyatlarında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8.35 artış meydana geldi.

sur yeni konut inşaatları Haberi

sur yeni konut inşaatları

Diyarbakır'da bölücü terör örgütünün saldırılarında ağır hasar gören tarihi Sur ilçesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı inşa çalışmalarıyla yeni çehresine kavuşuyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, 2015'ten  bu yana bölgede yaşanan olayların milletin ve dünyanın gözleri önünde gerçekleştiğini söyledi.

Bölücü terör örgütü ile bazı belediye yönetimlerinin bir olup ülkenin doğu ve güneydoğusunda büyük bir yıkıma neden olduğunu belirten Özhaseki, "Hendek ve çukur siyasetiyle alt yapıdan binalara, parklardan ibadethanelere varıncaya dek şehirlerimize giderilmesi çok güç zararlar verdiler ancak devletimiz hamlesini kısa sürede yaptı. Bölge terör örgütünden temizlenirken Bakanlık olarak bir yandan da imar ve ihya faaliyetinin alt yapısını hazırladık." dedi.

Kısa sürede zarar tespitleri ve uzlaşma görüşmelerinin tamamlandığını, bölgede normalleşme sağlanır sağlanmaz da durumu eskisinden çok daha güzel...