29 / 03 / 2024

Surdaki yeniden yapılanma

Surdaki yeniden yapılanma

PKK’nın harabeye çevirdiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde restorasyon çalışmaları sürüyor. Vali Hüseyin Aksoy, görünümü tek tip olacak işyerlerinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Yeniden yapılandırılan borç tutarı 5,2 milyar lira!

Türkiye Bankalar Birliğinin (TBB) "Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşmaları Aralık 2019 Aylık Raporu'nu yayımladı.

Yeniden yapılandırılan borç tutarı 5,1 milyar lira oldu!

Türkiye Bankalar Birliğinden, Ekim-Kasım 2019 döneminde 4 milyar 934 milyon lirası enerji, 137 milyon lirası turizm sektörüne ait olmak üzere yeniden yapılandırılan toplam borç tutarının 5 milyar 71 milyon lira olduğu bildirildi.

Berat Albayrak: Emlak Bankası'nı yeniden yapılandırdık!

İstanbul'da Finans Merkezi Konferansı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Türkiye Emlak Bankasını gayrimenkul finansmanını yönlendirecek kapasitede bir banka haline getirecek şekilde yeniden yapılandırdık" dedi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yerleşkesi yeniden yapılandırılıyor!

AK Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yeniden yapılandırılacağını söyledi. Turan, çalışmanın toplamda 1 milyon 300 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirileceğini söyledi.

Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı!

Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay’da Konyalı Emlakçılar ve Vatandaşlara müjdeli haber verdi. Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı. 

Kentsel dönüşümde yıkılan ibadethanelerin yeniden yapılması için teklif verildi!

Kentsel dönüşümde yıkılan ibadethanelerin yeniden yapılması için Belediye Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi...

Depreme dayanıksız binalar yapılandırılmalı!

ÇOMÜ Emekli Jeoloji Profesörü Doğan Perinçek, Marmara için deprem uyarısında bulundu. Perinçek,  köy ve kasabalarda depreme dayanıksız binalar için yeniden yapılanma gerektiğini anlattı.

Vergide yeniden yapılandırmada süre 27 Ağustos'a uzatıldı!

Başvurusu bugün sona erecek yeniden yapılandırmada süre uzatıldı. '7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'dan yararlanmak isteyenler için son süre 27 Ağustos 2018.

Konut kredisi borcunun yeniden yapılandırılması!

Birçok kişi ev satın almak için bankalardan konut kredisi alıyor. Peki, konut kredisi borçlarının yeniden yapılandırılması nasıl gerçekleşir? Sizler için araştırıldı....

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı yeniden yapılıyor!

Malta bayraklı geminin çarparak büyük hasar verdiği Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nın yeniden yapımına başlandı.

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

İnşaat sektörü yeniden yapılandırılmalı!

Ekonominin lokomotif sektörü sayılan inşaat sektöründe yenilikler yapılmalı. Türkiye'de inşaat sektörünü yeniden yapılandırma vakti geldi. 

Surdaki yeniden yapılanma Haberi

Surdaki yeniden yapılanma

PKK’nın harabeye çevirdiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde restorasyon çalışmaları sürüyor. Vali Hüseyin Aksoy, görünümü tek tip olacak işyerlerinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti

Terör örgütü PKK'nın hendek ve barikatları nedeniyle harabeye dönen Diyarbakır'ın tarihi ilçesi Sur'daki iş yerlerinde restorasyon başladı. İlçenin kalbi olan Gazi Caddesi'ndeki dükkânların dış cephe çalışmaları hızla sürüyor.


OPERASYON 110 GÜN SÜRDÜ

Sur'da tarihi Dört Ayaklı Minare yakınlarında 28 Kasım 2015'te Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği, 2 polisin şehit olduğu saldırının ardından terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, barikatların kaldırılması, çukurların kapatılması ve patlayıcıların imhası için başlatılan operasyon 110 gün sürdü. Fatihpaşa, Hasırlı, Dabanoğlu, Savaş, Cevatpaşa ve Cemal Yılmaz Mahallesi'ndeki operasyonlar sonucu hendek ve barikatlar kaldırıldı. Ardından Sur'un yeniden restorasyonu için proje başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "Sur'u yeniden canlandırma"...