25 / 04 / 2024

suriçi millet bahçesi

suriçi millet bahçesi

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Suriçi'nin millet bahçesi olacağını söyleyen Başkan Adayı Turan, tarihi surların halka açılacağının müjdesini verdi.

Tarihi Yarımada'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Mehmet Ergün Turan, "Tarihi Yarımada olarak bilinen Yedikule'den Topkapı'ya kadar olan Suriçi'ni millet bahçesine çevireceğiz. Projede Fatih'in tarihi dokusuna uygun hareket edeceğiz." diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Rumelihisarı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1480 Ada, 14 Nolu Parsel Millet Bahçesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rumelihisarı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

suriçi millet bahçesi Haberi

suriçi millet bahçesi

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan ara vermeden çalıştığı 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Star Gazetesi'nden Kemal Gümüş'ün haberine göre; Başkan adayı Turan, kültür ve turizmin kalbi tarihi yarımadanın otopark ihtiyacı başta olmak üzere, gençleri denizle buluşturacak deniz havuzlarından, yeni spor tesislerine, kültür, sanat ve bilimsel faaliyetlere yönelik birbirinden önemli projeler hayata geçireceklerini açıkladı. Fatih’in kültür, sanat ve bilimsel faaliyetlerle, yeni bir belediyecilik anlayışına sahip olacağını söyleyen uran, en büyük hayalinin ilçeyi medeniyetin merkezi yapmak olduğunu açıkladı.

İMAR HAKLARI  

İmar planlarında tek tek eksiklikleri gidererek vatandaşlara imar haklarının verileceğini dile getiren Turan “Son planlarda 5 kat olup üç kata düşen, altı kat olup 5 kata düşen bir durum var. Biz insanlarımıza bir şey vermiyoruz ama kendi...