23 / 04 / 2024

Suriye sağlık merkezleri imar

Suriye sağlık merkezleri imar

Suriye İnsan Hakları Ağı tarafından hazırlanan askeri müdahalesinin bilançosuna ilişkin raporda, Rusya'nın bombaladığı sağlık merkezlerinin ve okulların yeniden imar edilmesi istenildi.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Üsküdar yeni hastanelerle sağlık şehrine dönüşüyor!

Üsküdar Belediyesi,çeşitli mahallelerde Mart ayından itibaren 2018 içinde faaliyete geçmesi planlanan yeni hastane ve sağlık merkezleri için Sağlık Bakanlığı ile protokol imzaladı. İmza törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı...

Suriye'deki sağlık merkezlerinin ve okulların yeniden imar edilmesi istendi!

Suriye İnsan Hakları Ağı tarafından hazırlanan askeri müdahalesinin bilançosuna ilişkin raporda, Rusya'nın bombaladığı sağlık merkezlerinin ve okulların yeniden imar edilmesi istenildi.

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

Kütahya Tavşanlı'ya sağlık kompleksi yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, içerisinde aile sağlığı, ağız ve diş sağlığı ve kanser erken teşhis merkezleri ile 112 acil istasyonu bulunacak olan Tavşanlı Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alındığını bildirdi.

Altındağ'da 5 Sağlık Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede yapımına başlanacak Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor.

Suriye sağlık merkezleri imar Haberi

Suriye sağlık merkezleri imar

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Rusya'nın Suriye'de 30 Eylül 2015'te Beşşar Esed yönetimine askeri destek ve terör ile mücadele bahanesiyle başlattığı askeri müdahalesinin bilançosuna dair bir rapor yayımladı.

Hazırlanan raporda, Rus güçlerinin 30 Eylül 2015 tarihinde başlattığı askeri müdahale sonucu hayatını kaybeden sivillerin sayısının 31 Aralık 2017'ye kadarki sürede bin 596'sı çocuk, 992'si kadın toplam 5 bin 783'e ulaştığını bildirildi.

Suriye İnsan Hakları Ağı'nın hazırladığı rapora göre, Rusların saldırılarında 53 sağlık görevlisi yaşamını yitirirken, sağlık merkezleri ise 141 defa saldırıya maruz kaldı. Raporun tavsiyeler bölümünde ise Suriye'de sivillere yönelik saldırıların bir an önce durması çağrısı yapıldı.

Sivillerin güvenliğinin sağlanması gerektiğine de vurgu yapılan raporda, Rusya'nın bombaladığı sağlık merkezlerinin ve okulların yeniden imar edilmesi...