24 / 04 / 2024

survivor ev ödülünü kazanan yarışmacılar

survivor ev ödülünü kazanan yarışmacılar

Survivor'da yarışma tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ödülü sahiplerini buldu. Kıbrıs’taki büyük finale sayılı günler kala düzenlenen ödül oyununu kazanan şanslı yarışmacılar Nef Sancaktepe’de dört adet 2+1 dairenin sahibi oldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Kia, 'Yılın Otomobil Üreticisi' ödülünü aldı!

2021'de ‘Topgear.com Ödülleri’nde EV 6 modeliyle “Yılın Crossover Aracı” ödülünün sahibi olan Kia, bu sene de aynı organizasyondan “Yılın Otomobil Üreticisi” ödülünü alarak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Survivor'da 'ödül villası' bakın kimin çıktı!

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarına lüks bir malikaneyi yarışmacılara ödül olarak verdi. Acun Ilıcalı'nın her fırsatta 'Dominik'in en güzel evi' dediği malikanenin sahibi ortaya çıktı.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Nobel Ekonomi Ödülü'nü üç ekonomist kazandı!

2019 Nobel Ekonomi Ödülü'nün sahipleri küresel yoksulluğu azaltılmasına yönelik katkılarından dolayı Abhijit Banerjee, Esther Duflo ve Michael Kremer oldu.

survivor ev ödülünü kazanan yarışmacılar Haberi

survivor ev ödülünü kazanan yarışmacılar


Survivor final heyecanı her geçen gün daha da tırmanıyor. 29 Haziran tarihinde  Kıbrıs’ta final yapacak olan Survivor, final kadar büyük bir heyecanı da bu gece yaşattı. Survivor’da program tarihinin en büyük ödülü de bu gece sahiplerini buldu.

SANCAKTEPE NEF’TE 2+1 DAİRELER

Büyük bir heyecana sahne olan mücadele sonunda, beş yarışmacı Nef Sancaktepe’de 2 oda 1 salon dairelerin sahibi oldu. Oyun sonrasında yarışmayı kazanan Hakan Hatipoğlu, Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran birer daire kazanırken Murat Ceylan ve Nagihan Karadere ise bir daireyi paylaştı. Tüm kazanan yarışmacılar büyük bir sevinç yaşarken Survivor tarihinin en büyük ödülü de sahiplerini buldu.

50 KİŞİYE ÇOK ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

Oyun sonunda kazanan yarışmacıları toplam 4 adet daire sahibi yapan Nef, aynı gün yaptığı duyuruyla, 0850 250 06 33’ü arayan...