18 / 04 / 2024

Swissotel Residences Bodrum Beach nerede

Swissotel Residences Bodrum Beach nerede

Bodrum Turgutreis’te hayata geçirilen Swissotel Residences Bodrum Beach projesi 26 bin 599 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Son 11 dairenin satışta olduğu proje denize sıfır olarak konumlandırılıyor.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Çeşme'de yer alan Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimler 2022 yılında gerçekleştirilecek.

Swissotel Residences Çeşme'de teslimler 2022'de!

Swissotel Residences Çeşme'de konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 563 bin Euro ile 10 milyon Euro arasında değişiyor.

Swissotel Residences Çeşme nerede?

Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Swissotel Residences Çeşme fiyat!

Swissotel Residences Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Çeşme fiyat bilgisi ve proje detayları...

Swissotel Residences Bodrum Beach nerede Haberi

Swissotel Residences Bodrum Beach nerede

Swissotel ve Çağdaş Holding tarafından hayata geçirilen Swissotel Residences Bodrum Beach projesi 72 adet konut ve otelden meydana geliyor. Projede 20 farklı konut tipine yer veriliyor.


Teslimlerin gerçekleştiği Swissotel Residences Bodrum Beach projesinde dairelerin alanları 84 metrekareden başlayıp 348 metrekareye kadar yükseliyor. Proje denize sıfır olarak konumlandırılıyor.


Fiyatların 440 bin Euro+ KDV'den başlangıç gösterdiği Swissotel Residences Bodrum Beach projesinde açık/kapalı havuzları, restoran-bar, masaj odaları, Türk hamamı, SPA, fitness salonu, toplantı odaları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


Bodrum Turgutreis’in en yeşil projesi olma özelliğini taşıyan Swissotel Residences Bodrum Beach projesi Turgutreis merkezine ve D-Marin’e yaklaşık 1,5 km mesafede yer alıyor.













Swissotel Residences Bodrum Beach iletişim;

Tel: 0533 207 72 50- 0 252 444 50 55

Web: http://www.cagdasinsaat.com/

Meryem...