19 / 04 / 2024

Swissotel Residences Çeşme konum

Swissotel Residences Çeşme konum

Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Çeşme'de yer alan Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimler 2022 yılında gerçekleştirilecek.

Swissotel Residences Çeşme'de teslimler 2022'de!

Swissotel Residences Çeşme'de konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 563 bin Euro ile 10 milyon Euro arasında değişiyor.

Swissotel Residences Çeşme nerede?

Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Swissotel Residences Çeşme fiyat!

Swissotel Residences Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Çeşme fiyat bilgisi ve proje detayları...

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Swissotel Residences Çeşme konum Haberi

Swissotel Residences Çeşme konum

Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşaatına start verilen Swissotel Residences Çeşme, 500 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Karma proje şeklinde inşa edilen Swissotel Residences Çeşme'de rezidans, otel ve villalar bulunuyor. 

Swissotel Residences Çeşme nerede?
Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını paylaşalım...

Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleks konutlar yer alıyor.

Teslimlerin 2022'de yapılması planlanan proje Swissotel Residences Çeşme'de fiyatlar 563 bin avrodan başlıyor 10 bin avroya kadar yükseliyor. 

Projede mülk sahiplerine rezidanslarını kullanmadıkları zaman diliminde otel bünyesinde kiraya vererek kira geliri sağlama fırsatı da tanınıyor. 

Swissotel Residences Çeşme nerede?

Swissotel Residences Çeşme'nin gözde yerlerinden olan Ilıca plajında inşa ediliyor.