23 / 04 / 2024

tahincioğlu bomonti projesi

tahincioğlu bomonti projesi

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Tahincioğlu'dan Nidapark Bomonti geliyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Bomonti projesinde 536 adet rezidans, 102 adet ofis, 168 odalı otel ve 12 adet ticari birim inşa edecek. İşte projenin detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte Haziran 2020’de teslimi başlayacak Nidapark Küçükyalı projesi detayları ve  ödeme planı…

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız nerede? İşte konum!

Ev fiyatlarının 682 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL aralığında değiştiği  Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile dizayn edildi..

Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat!

Nidapark Bomonti projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin 300 TL'den başlıyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat tarihi ne zaman?

Emlak Konut İstinye Tahincioğlu fiyat!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje Emlak Konut güvencesi taşıyor. İşte Emlak Konut İstinye Tahincioğlu fiyat bilgisi...

tahincioğlu bomonti projesi Haberi

tahincioğlu bomonti projesi

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, gayrimenkulde 3 yıl önceki hedeflerini erken realize ettiklerini belirterek “Tahminimizden hızlı büyüdük” diyor.


3 yıl sonra gayrimenkulden elde ettikleri cironun 2 milyardan 12 milyar TL’ye çıkacağını belirten Tahincioğlu, eskiye göre gerçekleştirdikleri proje adetlerinin ve boyutlarının da büyüdüğünü söylüyor.


“Eskiden gayrimenkulde 5 proje yapıyorken  bugün aynı anda 18 proje yürütüyoruz” diyen Tahincioğlu, ABD’deki gayrimenkul yatırımlarını da büyüteceklerini belirtiyor.


Revo Capital ile start up’lara da yatırım yapan Tahincioğlu’nun “başarısız” bulduğu için çıkacağı tek iş ise enerji sektörü.


“Enerjide istediğimiz yere gelemediğimizi görüyoruz ve çıkmayı hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu, yeni dönem hedeflerini, yatırım planlarını şöyle anlatıyor:


Son 3 yılda, hayatınızda ne değişti?

Son 3 yılda gayrimenkul projelerimizin hem boyutu hem adedi arttı. Daha fazla Emlak Konut projesi almaya başladık. Son dönemde, İstinye,...