19 / 04 / 2024

Tahir Tellioğlu sektör raporu

Tahir Tellioğlu sektör raporu

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, 30 Mart seçimleri öncesinde siyasi partilere inşaat sektörü ile ilgili rapor sunduk..

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

İnşaat sektöründe grev krizi!

Koronavirüs pandemisiyle mücadele sürecinde başlayan fiyat yükselişleri inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. MKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, zamlara tepki gösterdi. 

İnşaat sektöründe pazarlık bekleyişi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tarık Tellioğlu, sektörün iş durdurma kararı verdiğini, kamu ve çimentocuların adımının ardından bu kararı 7 Eylül’de uygulayacaklarını duyurdu. Bu açıklamaların ardından sektör temsilcilerinden art arda açıklamalar geldi. Peki kim ne dedi?

İnşaat sektöründen zamlı fiyatlara tepki!

İnşaat sektörünün önemli girdilerinden olan çimentodaki yüksek oranlı fiyat artışları, müteahhitlerin tepkisine neden oldu. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitleri, yüksek girdi fiyatlarına karşı müteahhitlere inşaat durdurma çağrısı yaptı.

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Mesa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, sektörün 2021 beklentilerine ilişkin konuştu. Mert Boysanoğlu, "İnşaat sektörü de dönüşerek büyüyecek" dedi.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

7 milyon yapı dönüşmeli!

Lokomotif sektörler, 2021 beklentilerini açıkladı. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörde riskli konut stokunun öncelikli sorun olduğunu belirtti ve kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini anlattı...

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Tahir Tellioğlu sektör raporu Haberi

Tahir Tellioğlu sektör raporu

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, 30 Mart seçimleri öncesinde siyasi partilere inşaat sektörü ile ilgili rapor sunduklarını, ancak bu raporun dikkate alınmadığını belirtti


İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Trio Cafe’de düzenlenen toplantıda konuştu. Tellioğlu, “Yakın dönemde bir yerel seçim yaşadık. Sektörümüzle ilgili tüm siyasi partilere rapor verdik. Teknik olarak bir yorum getirmeye çalıştık. Ama maalesef dikkate alınmadı. Buradan şunu anlatmaya çalışıyorum. Bir şehre gidiyorsunuz, bu şehrin yüzde 80’nin dönüştürülmesi gerekiyor.  Bakıyorsunuz çocuk doktoru olan bir beyefendi başkanlığa seçiliyor. ‘Neden seçtiniz?’ diyoruz, ‘çok iyi çocuk doktoru’ diyorlar. İyi de burada çocuk muayene etmeyeceğiz ki. Burada şehri yeniden oluşturacağız.  İyi bir çocuk doktoruysa çoluk çocuğumuza hizmet vermesi açısından çocuk doktorluğuna devam etmesi daha iyi bir tercih olur....