25 / 04 / 2024

Tahir Yalçın kim

Tahir Yalçın kim

Kırşehir'de satım-alım ile kiralama noktasında emlakta ne gerileme, ne de ilerleme olmadı. Genel seçimlerin ardından piyasanın her yönden canlanmasıyla emlakta da canlanma beklenirken, Kırşehir'de emlak fiyatlarında istikrarlı bir gidiş söz konusu.

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

Süreyya Yalçın Güllerin Savaşı dizisi için malikanesini kiraya verdi!

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen "biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu.

Yalın Evler Göktürk'te yaşam yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle "yerden göğe kadar farklı" bir proje olan Yalın Evler'de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Hakan Yalçın: Büyükçekmece'deki villa sayısı 6 bini bulacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Hakan Yalçın: Büyükçekmece villaların adresi olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı!

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığıyla yaşama geçirilen Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 cevabı veriliyor. İçerisinde 146 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

Tahir Yalçın kim Haberi

Tahir Yalçın kim

Kırşehir'de satım-alım ile kiralama noktasında emlakta ne gerileme, ne de ilerleme olmadı. Genel seçimlerin ardından piyasanın her yönden canlanmasıyla emlakta da canlanma beklenirken, Kırşehir'de emlak fiyatlarında istikrarlı bir gidiş söz konusu. Kırşehir'de konut sektöründe hizmet veren ve hemşehrilerine kiralama ve alım-satım noktasında uygun ve istenilen konut sağlayan Emlak Danışmanı Tahir Yalçın, "İlimizde emlak fiyatlarında çok fazla bir artış gözükmüyor. Özellikle TOKİ'nin yaptığı evlerden dolayı biraz daha gerileme olduğu görülüyor. Ancak TOKİ'nin yaptığı evlerde de vatandaşlar memnun olmadıklarını söylüyorlar. Hem fiyat açısından, hem de yapısının fazla iyi olmadığından, kalitenin düşük olduğundan şikayetçiler. İlimizde emlak fiyatları sanki istikrar sağlanmış gibi. Dövizdeki düşüş ile birlikte emlak fiyatlarında bir artış bekleniyor. İlimizde kiralık ev bulma sıkıntısı yok. Şöyle ki öğrencilerden dolayı, öğrenciler genellikle...