29 / 03 / 2024

Tahtakale Çınar Düğün salonu

Tahtakale Çınar Düğün salonu

Tahtakale Çınar Düğün salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Avcılar'ın yeni Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, " Her zaman yanınızdayım. Kesinlikle evlerinizi kimseye satmayın " şeklinde konuştu.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

'Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evleri satılacak' iddiası! ŞPO'dan flaş açıklama!

ŞPO İstanbul Şube Başkanı Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu, yeni kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Giritlioğlu, eni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evlerinin satılacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Tahtakale Çınar Düğün salonu Haberi

Tahtakale Çınar Düğün salonu

Avcılar'ın yeni Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Tahtakale mahallesi halkını Kentsel Dönüşüm konusunda bilgilendirdi. Tahtakale Çınar Düğün salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Toprak, "Her zaman yanınızdayım. Kesinlikle evlerinizi kimseye satmayın" dedi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kamulaştırma kararları ve Kentsel Dönüşüm ile ilgili beklentileri CHP İstanbul Milletvekili Prof. Haluk Eyidoğan ile birlikte halka anlatan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, CHP İlçe Başkanı, Meclis üyeleri ve Belediye birim müdürlerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısında vatandaşa, "Bakanlık mahalleye kamulaştırma kararı almış. Vatandaşın haberi yok. Birlik olursanız, dernekleşir ve örgütleşirseniz, hakkınızı alacaksınız" dedi. 

Kentsel dönüşüm konusunda halka bilgiler veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar halkının refah ve mutluluğu için başlatacağımız hizmet yarışında, Tahtakale Mahallesi sakinleri de payına düşen hizmeti en...