28 / 03 / 2024

Taksim 360 projesi ne zaman bitecek

Taksim 360 projesi ne zaman bitecek

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Taksim 360 Projesi'nin büyük bir kısmının 2021'de, tamamının ise 2022'de tamamlanacağını belirtti...

Taksim AKM projesi nasıl hayata geçti? 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yenilenen Taksim AKM projesinin arka planını ve projenin detaylarına ilişkin bilgileri aktardı. 

Uzmanlar uyardı: Taksim Meydanı için acele edilmemeli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) geçtiğimiz günlerde Taksim Meydanı tasarımı için üç projeyi halk oylamasına sunmuştu. Çok tartışılan oylama için uzmanlar, Taksim Meydanı projesi için acele edilmemesi gerektiğini söylüyor.

Taksim Meydanı projesi için halk oylaması 19 Ekim'de başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerinden biri olan Taksim Meydanı projesinde yarışma kısmı tamamlandı. 146 proje arasından 3 proje finale kaldı. İstanbul halkı 19 Ekim-12 Kasım arasında Taksim Meydanı için oy kullanacak. Halk beğendiği projeyi seçecek, kazanan proje 16 Kasım haftasında duyurulaca

Taksim 360 projesi 2022'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Taksim 360 Projesi'nin büyük bir kısmının 2021'de, tamamının ise 2022'de tamamlanacağını belirtti...

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

Çeşme Chios 360'ta lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje

Tekke Group tarafından hayata geçirilen Chios 360 projesi İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman öncesi fırsatlar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı!

Türkiye’nin kamu-özel sektör iş birliğinde hayata geçirilen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360’ta, ilk etabı oluşturan ofislerin anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Taksim 360 Avrupalı yatırımcının gözdesi oldu!

Türkiye'nin en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360 Avrupalı yatırımcının da gözdesi oldu.

Taksim 360'ta hemen teslim hemen tapu!

İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Taksim 360'ta hemen teslim hemen tapu imkanı sunuluyor.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Taksim 360 satış ofisi!

Taksim 360 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 952 bağımsız birimden meydana gelen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. 

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Xavier Hermes Taksim 360'dan ev aldı!

Ünlü markalar yatırımlarını, Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesine yapıyor. Teslimine sayılı günler kalan projeden Hermès’in beşinci kuşak yöneticisi Simon Xavier Guerrand-Hermès, ev aldı. 

Taksim 360 projesi ne zaman bitecek Haberi

Taksim 360 projesi ne zaman bitecek

Türkiye'nin kamu-özel sektör ortaklığında gerçekleşen ilk kentsel yenileme projesi olan Taksim 360'ta çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

150 bin metrekare inşaat alanında yükselen Taksim 360 Projesi'nde, 9 ada üzerinde 25 bin metrekare alanda kurulu, ofis, rezidans, konut ve mağaza alanlarıyla 971 ünite bulunuyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; projede tüm ofis ve konutlar için yaklaşık 1000 araç kapasiteli yeraltı otoparkları ve sosyal faaliyetlerin yoğunlaşacağı yaya alanları bulunuyor.

Taksim 360 Projesi'ni bölgenin en önemli çekim merkezi haline getirecek 16 bin metrekare kiralanabilir ticari alan ve 60 bin metrekare büyüklükte alanda, ticari, sosyal ve kültürel olarak tüm ihtiyaçları karşılayacak bir yaşam alanı tasarlanıyor.

Taksim 360'ın sokak ve caddelerinde sanat galerileri, dünyaca ünlü global lüks markalar, şık mağazalar ve restoranlarla "yaşayan sokak" konseptinin hayata geçirilmesi...