24 / 04 / 2024

Taksim opera binası ne zaman açılıyor

Taksim opera binası ne zaman açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen sanatçı ve sporcular ile iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı, "2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız" dedi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının pazar değeri 105 milyon 120 bin TL, yıllık toplam kira değeri 3 milyon 657 bin 180 TL, ortalama aylık birim kira değeri 77,18 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Yeni AKM'nin inşasında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni AKM inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi'nin inşasında sona geliyoruz. Taksim Meydanı'nda biliyorsunuz muhteşem bir opera binasını İstanbul'umuza kazandırıyoruz" dedi.

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

İzmir'de yapılması planlanan opera binası projesi mecliste!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan opera binası projesi ile ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Opera Binası'nın yapımı durdu mu?

İzmir’de 102 milyon lira fazla bedelle ihale edilen opera binasındaki çalışmalar durma aşamasına geldi. İstanbul’daki AKM inşaatının 479 günde kaba inşaatı tamamlanırken, İzmir’de ise 804 günde daha temelden çıkılamadığı ortaya çıktı.

Yeni AKM inşaatı görüntülendi!

Taksim'de 2019 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi binası yükseliyor. Hummalı çalışmanın devam ettiği inşaat sahasında sanatçıların performanslarını sergileneceği opera salonu bulunacak.

İzmir Opera Binası'ndaki konsorsiyum çöktü!

İzmir Büyükşehir’in Mavişehir’de Türkiye’nin en nitelikli konser salonunu yapma planı hayal kırıklığına uğradı. Dünyaca ünlü Avusturyalı ortak Wagner-Biro konsorsiyumdan çekildi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine'deki ofisini İş Yatırım Menkul Değerler'e kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Taksim Ofis Lamartine Binası'nda yer alan yaklaşık 170 metrekarelik ofis alanının İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye kiralandı...

Taksim opera binası yükselmeye başladı!

İstanbul Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yerine inşaa edilecek olan opera binasında çalışmalar devam ediyor...

Atatürk Kültür Merkezi 2021'de tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen sanatçı ve sporcular ile iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı, "2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM'yi 2020'de bitireceğiz, belki 2021'e sarkabilir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi'ni Türkiye'nin en büyük opera binası olarak inşa ediyoruz. Hakikaten modern, dünyadaki opera binalarıyla yarışacak bir proje olarak görüyoruz. Çok uzun da sürmeyecek, herhalde 2020 gibi orayı bitireceğiz, belki 2021'e sarkabilir" dedi...

Taksim opera binası ne zaman açılıyor Haberi

Taksim opera binası ne zaman açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen sanatçı ve sporcular ile iftar programında bir araya geldi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan haberde; iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2021 yılında tamamlanmış olacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Taksim'de de İstanbul'un şanına yakışan bir opera ve kültür merkezini inşa ediyoruz. Fevkalade bir durum olmazsa 2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş  olacağız. Somut olmayan kültürel miras listelerinde temsil edilmeyen ülkemiz bugün 17 başlıkta bu listelerde yer alıyoruz. Bu listede dünyada beşinci sırada yer alıyoruz. Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kültür Merkezi'nde bulunan külliye içindeki kütüphanemiz 3-4 ay içerisinde Rami Kışlası'nda herhalde birkaç yılımızı alacak. İstanbul 6 milyon cilt kitaba hitap edecek."


AKM'nin temeline beton dökülüyor!


 

34...