25 / 04 / 2024

taksimetre zam

taksimetre zam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

Taksiciler Esnaf Odası taksimetre tarifelerini ucuz buldu! Yüzde 100 zam talep etti!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası taksimetre tarifelerini ucuz bularak yüzde 100 zam talebinde bulundu. Peki, taksi ücretlerine zam gelecek mi? İşte detaylar...

İstanbul'da taksiciler yüzde 65 zam talep etti! Zam kabul edilirse indi-bindi 115,5 TL olacak!

İstanbul'da taksi sahipleri taksimetre tarifelerine yüzde 65 zam için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Zammın onaylanması durumunda indi-bindi 115,5 TL olacak.

İstanbul'da taksiciler taksimetre ücretine yüzde 100 zam istiyor

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra İstanbul'da bir grup taksici konvoy oluşturarak taksimetre ücretlerine yüzde 100 zam yapılmasını istedi.

Taksimetre ücretlerine yüzde 25 zam! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

İZSU 1 Temmuz'dan itibaren suya yüzde 10 zam yaptı!

İZSU, 1 Temmuz'dan itibaren suya yüzde 10 zam yaptı. Ancak faturaları 30 günlük dönemde okumadı. Böylece su tüketimi 20 metreküpü geçen vatandaşın faturası katlamalı tarifeye girdi.

Adana’da toplu taşımaya yüzde 35.7 zam!

ADANA’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 35.7’ye varan oranda zam yapıldı. Belediye otobüsleri 1.40 liradan 1.90 liraya, dolmuş ücretleri 1.75 liradan 2.25 liraya, özel halk otobüsleri 1.60 liradan 2 liraya yükseldi...

Kira zam oranı 2014 nasıl belirlenecek?

Konutlarda kira artış hesaplaması, Borçlar Kanunu madde 344 gereğince dönemin Üretici Fiyat Endeksi oranları ile yapılıyor. Peki, kira zam oranı 2014 nasıl belirlenecek? İşte kira artış hesapları..

Eylül ayında kiracıya en fazla ne kadar zam yapılacak?

Meskenlerde kiracıya yapılacak zamlar, Borçlar Kanunu ile ÜFE oranlarına bağlanmış olup; işyeri kiralamalarında 2020 yılına kadar böyle bir sınırlama bulunmuyor. Peki, Eylül ayında kiracıya en fazla ne kadar zam yapılacak?

Elektriğe zam mı geliyor?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte Kayseri Valiliğini ziyaret etti. Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte geldiği Kayseri’de, elektriğe zam yapılacağı yönündeki haberleri değerlendirdi.

İstanbul'da okul servis ücretlerine zam!

İstanbul'da okul servis ücretlerine yaklaşık yüzde 8 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en yakın mesafe 151 TL, en uzak mesafe (23-25 km) 370 TL oldu.

Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

Kira zamları, taşınmaz mal sahibi tarafından kiracısına belli bir oranda yapılıyor. Peki mesken kirasına ne kadar zam yapılır? İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır? Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır?

Taşınmaz kiralamalarında, yenilenen kira döneminde kiracıya nasıl zam yapılması gerektiği, Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kanuna göre, işyeri kirasına ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira zam hesapları..

Ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Kiracı ve ev sahibi yasal haklar, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Ev sahibi, kira döneminin yenilenmesi halinde kiraya zam yapabiliyor. Peki, ev kirasına ne kadar zam yapılır?

taksimetre zam Haberi

taksimetre zam


Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü'nün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu 28 Haziran'da topladı. Kurulda pek çok kurum ve kuruluş temsilcisi yer aldı.

Toplantıda ulaşım esnafının yaşadığı problemler ve zam teklifleri ile talepleri görüşüldü.

Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Yeni taksimetre fiyatları vatandaşı şok etti! 

Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ücret tarifesi...

Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam yapılarak taksimetre açılışı 10 TL, kilometre ücreti 12 TL, kısa mesafe ücreti ise 25.00 TL oldu.

NTV'de yer alan habere göre; zam kararını yorumlayan Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet...