24 / 04 / 2024

talas yenibağlar caddesi yol çalışmaları son durum

talas yenibağlar caddesi yol çalışmaları son durum

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Yukarı Talas’tan ve Tut kavşağından akan trafiğin Mevlana Mahallesine alternatif girişi olan Yenibağlar Caddesinde yol genişletme ve modernizasyonda sona geldiklerini söyledi...

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Talas 325'te konut satışları başladı!

Fransa’nın en büyük inşaat firmaları arasında yer alan Grup Avenir İnşaat’ın Kayseri’deki ilk projesi olan Talas 325’te konut satışları başladı.

Kayseri Talas ve Hacılar yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her ilçe ile ayrı ayrı gerçekleştirdiği planlama toplantılarına Talas ve Hacılar ilçeleriyle devam etti.

Bağdat Caddesi ve Kadıköy’de 'cadde fırsatçılarına' dikkat!

İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla sürdüğü Bağdat Caddesi’nde bugünlerde ‘çantacı’ diye tabir edilen fırsatçılar geziniyorlar. 

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Talas'ta kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları başladı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kentsel Dönüşüm ve İmar Revizyon planıyla ilgili vatandaşları bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Palancıoğlu, imar çalışmalarında son aşamaya gelindiğinin yakında birçok yerde kentsel dönüşümün başlayacağının müjdesini verdi.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Kayseri KASKİ kuyu binası ihalesi yapıldı!

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Bugün yapılacak söz konusu ihaleler; Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu ilçelerine kuyu binası yapım ihalesi ile Develi, Yahyalı, Pınarbaşı, Felâhiye, Tomarza, Yeşilhisar ilçelerine kuyu binası yapım işi ihalesi.” dedi.

Osmangazi Emek'e kapalı pazar alanı müjdesi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Sakarya'nın Karadere Caddesi yenileniyor!

Serdivan Belediyesi, Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak ve Bağlar Caddesi'ni birbirine bağlayan Karadere Caddesi'nde yol düzenleme ve kaldırım çalışmaları başlattı.

Skyport NDT Mühendislik İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyport NDT Mühendislik İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Halef Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

talas yenibağlar caddesi yol çalışmaları son durum Haberi

talas yenibağlar caddesi yol çalışmaları son durum


Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, Tablakaya Mahallesi Yenibağlar Caddesindeki yol genişletme ve modernize çalışmalarında sona geldi. 


Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Yukarı Talas’tan ve Tut kavşağından akan trafiğin Mevlana Mahallesine alternatif girişi olan Yenibağlar Caddesinde yol genişletme ve modernizasyonda sona geldiklerini söyledi. Başkan Yıldırım, nüfusun yoğun olduğu Mevlana Mahallesine değişik güzergahlardan alternatif bağlantıları önemsediklerini belirterek, “Bu nedenle daha önce iki aracın yan yana geçemediği tek aracın zor geçebildiği Yenibağlar Caddesi artık daha modern bir hale dönüşüyor ve Mevlana Mahallesi ve anayurt bölgesinin alternatif yollarını çoğaltıyoruz. Havanın da mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkta gitmesi nedeniyle çalışmalarımıza hız verirken Yenibağlar Caddesi üzerindeki Mehmet Akif Camisinin çevre düzenlemesi de bitme aşamasına geldi” dedi. 


Başkan Yıldırım, daha önce...