16 / 04 / 2024

TANAP ihalesini kim kazandı

TANAP ihalesini kim kazandı

22 Nisan 2014 tarihinde firmaların davet edilmesi ile başlayan ihale sürecinin sonucunda sözleşmeler TANAP Doğal Gaz İletim A.S ile üç firma arasında imzalandı.

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

TANAP'ın inşaat ihalesini SapuraKencana kazandı!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) Çanakkale Boğazı deniz geçişinin mühendislik, satın alma ve inşaat işlerini gerçekleştirmek için açılan ihaleyi Malezyalı SapuraKencana kazandı.

Antalya Tünektepe'deki teleferik inşaatı ihalesini kim kazandı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin 618 rakımlı noktası Tünektepe'de yarım kalan teleferik inşaatının tamamlanması için 13 Ocak'ta yaptığı ihale sonuçlandı. Projenin ihalesi, 6 milyon 950 bin TL'lik teklifiyle Osman Uluç İnşaat'ın oldu.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut Üsküdar ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut’un yaptığı, Validebağ Korusu’nun karşısındaki Hava Subayları Lojmanı ihalesinde ipi Dap Yapı göğüsledi. Grup, ihalede 810 milyon liralık toplam satış gelirinin yüzde 50.15’ini taahhüt etti

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul - Nida İnşaat 407 milyon 588 bin TL teklifle kazandı.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaat ihalesini kim kazandı?

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı.

Emlak Konut İstinye arazisi ihalesini kim kazandı?

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyar lirasını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

Tekfen TANAP'ın inşaat ihalesini kazandı!

Azerbaycan'daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

Şerafeddin Ceceli: TANAP'ta öncelik Türkiye’nin kazancıdır!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) çelik boru ihalesini kazanan yerli firmalardan Emek Boru AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şerafeddin Ceceli, "Buradaki kazanç öncelikle Türkiye’nin kazancıdır" dedi.

TANAP ihalesinde imzalar atıldı!

Borusan Mannesmann içinde bulunduğu konsorsiyumun yaklaşık 1,900 kilometre uzunluğundaki Trans Anadolu doğalgaz boru hattı projesine (TANAP) 420 milyon dolar tutarında çelik boru sağlama ihalesini kazandığını duyurdu...

TANAP ihalesini kim kazandı Haberi

TANAP ihalesini kim kazandı

Türkiye üzerinden geçecek yaklaşık 1850 kilometrelik boru hattının, Gürcistan sınırından Eskişehir'e kadar olan 56" çapındaki 1337 kilometrelik kısmının inşaatı için ön yeterlik almış yerli ve yabancı on beş firmanın 22 Nisan 2014 tarihinde davet edilmesi ile başlayan ihale sürecinin sonucunda Sözleşme imzalanan firma ve ortaklıklar şöyle:


1) 56" Kara Kesimi Boru Hattı İnşaatı Lot 1: FERNAS İNŞAAT A.Ş. 

Km 0 - Km 375: Ardahan/Posof/Türkgözü - Erzurum/Aşkale 


2) 56" Kara Kesimi Boru Hattı İnşaatı Lot 2: SİCİM YÜKSEL- AKKORD ADİ ORTAKLIĞI 

Km 375 -Km 825: Erzurum/Aşkale -Sivas/Yıldızeli 


3) 56" Kara Kesimi Boru Hattı İnşaatı Lot3:TEKFEN İNŞAAT ve TESİSAT A.Ş. 

Km 825 - Km 1334: Sivas/Yıldızeli -Eskişehir/Seyitgazi 


TANAP  kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan " 56" Kara Kesimi Lot 1, Lot 2, Lot 3 Boru Hattı İnşaat...