20 / 04 / 2024

TANAP teslimi

TANAP teslimi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin, Türkiye için vazgeçilmez bir proje olduğunu ve üç sene içinde projenin tamamlanmasının planlandığını söyledi.

TANAP projesinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Üçüncü Köprü'de ana kablonun döşemesinde gerekli olan kedi yolu tamamlandı. TANAP'ta ise 10 tonluk dev boruların yerleştirilmesi işlemi başlıyor.

Tanap inşaat çalışmaları devam ediyor!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) Projesi’nin 17 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen temel atma töreniyle başlayan inşaat çalışmalarında ilerleme devam ediyor.

Zeynel Bey Türbesi'nin taşınması için yer teslimi yapıldı!

Zeynelbey türbesinin taşıma ve koruma ihalesini üstlenen firmaya yer teslimi yapıldı. DSİ 16. Ilısu Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, 650 yıllık Zeynel Bey türbesinin, 250 günde taşınacağını söyledi.

Pasifik - Çiftay İnşaat'ın Yenimahalle projesinin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin yer teslimi Pasifik - Çiftay İnşaat ile yapıldı.

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Tanap 6 firmayı ihaleye çağıracak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik. Satınalmave İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne. yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde başarılı olan toplam 6 firma ve ortaklık davet edilecek.

Tanap 6 firmayı ihaleye çağıracak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

TANAP hattı ihalesi için 6 firma çağrılacak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi!

Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde, Deniz Geçişi Boru Hatto, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri ihalesine yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde firmalar belirl

Emlak Konut'tan Konya Meram Yenice yer teslimi!

Emlak Konut GYO bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Konya Meram Yenice Arsa Satışı hakkında bildirim yayınladı. Yer Teslimi 19 Haziran Cuma günü yapıldı.

Tanap'ta inşaat çalışmaları hızla devam ediyor!

Azerbaycan'ın Hazar Denizi'ndeki Şah Deniz-2 Gaz Sahası ve Hazar Denizi'nin güneyindeki diğer sahalarda üretilen doğal gazın Türkiye'ye ve Avrupa'ya taşınmasını amaçlayan TANAP Projesi’nin çalışmaları takvime uygun şekilde ilerliyor.

TANAP projesinde ilk boru ne zaman bağlanacak?

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TANAP teslimi Haberi

TANAP teslimi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), Türkiye için vazgeçilmez bir proje olduğunu ve üç sene içinde projenin tamamlanmasının planlandığını söyledi.


Çavuşoğlu, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat’ta gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan arasında güçlü tarihi, kültürel, siyasi ve iktisadi bağlar bulunduğunu belirten Çavuşoğlu, tüm dünyanın bunu bildiğini kaydetti. Tarafların hedefinin, bu bağlar temelinde ilişkileri daha da derinleştirmek ve güçlendirmek olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, şunları söyledi:


"Toplantıların ilkini geçen sene Mayıs ayında Bakü'de düzenlemiştik. Bir sonraki toplantıyı Türkiye'de gerçekleştirmek istiyoruz. İki bakan kardeşimi Türkiye'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağım. Üçlü toplantılar sürecini bu anlayış temelinde inşa ettik ve artık süreklilik kazandı. Hatta bu üçlü mekanizmayı liderler seviyesine yükseltme kararı aldık. İnşallah...