24 / 04 / 2024

Tanışlar İnşaat iletişim

Tanışlar İnşaat iletişim

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Avcılar İnşaat'tan 14 Şubat'a özel 0,79 faiz ve 120 ay vade!

Avcılar İnşaat Sevgililer Günü'ne özel olarak yeni bir kampanyaya başladı. İşte Avcılar İnşaat 14 Şubat kampanyası detayları...

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e 3 yeni proje!

30'uncu yaşını kutlayan Avcılar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, İzmir’e önemli bir yatırım yapacaklarını 925 milyon TL'lik 3 yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Tanışlar İnşaat iletişim Haberi

Tanışlar İnşaat iletişim

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, bunları satmak, kiraya vermek. 2 - Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve...