29 / 03 / 2024

Tanveer Aslam Malik konut desteği istedi

Tanveer Aslam Malik konut desteği istedi

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi başvurularında malik onayı aranacak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Kişisel Verileri Koruma Kurumunun kararları uyarınca Takbis başvurularında malik onayı aranacak" şeklinde konuştu.

Gazze'deki Enes bin Malik apartmanı İsrail saldırısı nedeniyle yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarda Enes bin Malik apartmanı da yerle bir oldu...

11 maddede malik değişimlerinde işlemler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'malik değişimlerinde işlemler' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Sitedeki malik sayısı nasıl hesaplanır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '' İkamet ettiğim sitede 41 bağımsız villa var. Bazı villalar geçerli nedenlerle ortak. Dolayısıyla malik sayısı 48. Ben siteye süs havuzu yaptırırken 41 kişiyi mi hesaba katacağım yoksa 48 kişiyi mi? sorusunu yanıtladı. 

15 maddede site aidatlarında malik değişiminde sorumluluk!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site aidatlarında malik değişiminde sorumluluk" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

İçerisinde kiracısı olan ev veya işyerini satın alan yeni malik de bazı hak ve sorumluluklara sahip olmuş oluyor. Peki, yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

Emrah, Bodrum'da 8 milyon TL’lik malikâne aldı!

Emlak alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, Bodrum Konacık’ta lüks bir malikâneye sahip oldu.

Malik değişiminde aidat-avans borçları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Malik değişiminde aidat-avans borçları" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

9 maddede site yönetimine malik müdahalesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimine malik müdahalesi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

7 maddede kat malik ve kat irtifak sahipliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 7 maddede kat malik ve kat irtifak sahipliği " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Tanveer Aslam Malik konut desteği istedi Haberi

Tanveer Aslam Malik konut desteği istedi

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ın, 31 Aralık 2015-3 Ocak 2016 tarihlerinde Lahor'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretin ardından Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, beraberindeki heyetle TOKİ projelerini görmek, teknik ve uygulama konusunda destek almak için Türkiye'ye geldi.


Bakan Malik ve beraberindeki heyet, TOKİ'nin Ankara'da yürüttüğü Kuzey Ankara projesi ile İstanbul'da yürüttüğü Kayabaşı Projesi'ni gezerek bilgi aldı. Projeleri yerinde gören Malik, TOKİ'nin modelini öğrenmek istediklerini söyledi.

Pakistan ve Türkiye arasında başka ülkelerde benzeri olmayan işbirliği ve yakın ilişkilerin sürdürüldüğüne dikkat...