26 / 04 / 2024

tarabya inşaat ihaleleri

tarabya inşaat ihaleleri

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Övünç Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Sarıyer Tarabya Yerleşkesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sarıyer Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nde inşaat çalışmaları başladı. Yerleşkedeki inşaatın nedeni, Huber Köşkü ve Faytonhane Restorasyonu. Ayrıca köşk bünyesinde Elektrik ve mekanik tesisat ve peyzaj uygulaması da yapılacak.

Bilişim Vadisi'nin inşaat ihalesi bu ay yapılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,Bilişim Vadisi'nde altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek,"İnşallah nisan ayı içinde inşaat ihaleleri yapılacak.Ondan sonra da önümüzdeki yıl itibarıyla Bilişim Vadisi'nde hayat başlayacak" dedi

Bilişim Vadisi'nde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bilişim Vadisi'nde inşaat işleri ihalesinin bu ay içinde yapılacağını açıkladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı.

Bilişim Vadisi'nde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilişim Vadisi'nde inşaat işleri ihalesinin bu ay içinde yapılacağını, önümüzdeki yıl itibarıyla da Bilişim Vadisi'nde hayatın başlayacağını açıkladı.

1975 yılında Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı durdurulmuş!

1971 yılında Tarabya sırtlarında inşaatına başlanan Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı 1975 yılında mali sıkıntılardan dolayı durdurulmuş. Belediye tarafından yüzbinlerce lira para harcanan sahada, halk piknik yapıyormuş.

İnşaat ihaleleri şaibeli denetim eksik!

Türk Müteahhitler Birliği inşaat sektöründeki sorun ve çözüm önerileri için bildirge hazırladı. Sektörde kamu ihalelerinin şeffaf olmadığını, yap-sat sektörünün denetimsiz olduğunu belirten sektör temsilcileri dertli...

tarabya inşaat ihaleleri Haberi

tarabya inşaat ihaleleri

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. İhalenin bedeli 137 milyon TL olarak belirlendi. 

YAPIM VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğünden:
Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde, yapılarak kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle “2886 sayılı Devlet İhale Kanunu” kapsamında uzun süreli olarak (Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır.
İhaleye Konu Vakıf Taşınmazın;

İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve İsteklilerde Aranan Şartlar;
1-) İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri, Şartnamenin (11.3.) maddesine uygun olarak hazırlanmış (Dış Zarf) içerisinde yukarıda belirtilen İhale Tarih ve Saatine Kadar belirtilen adrese Elden Teslim Etmeleri...