26 / 04 / 2024

Tarabya Kırkkonak projesi

Tarabya Kırkkonak projesi

Kırkkonak Tarabya projesinde konut fiyatları 1 milyon 330 bin liradan başlıyor ve 2 milyon 920 bin liraya kadar yükseliyor!

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Emlak Konut KÖY projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KÖY projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

TOKİ Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Osmancık projesi 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Çorum Osmancık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Osmancık 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla....

TOKİ Sincan Saraycık 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Saraycık 2019 nerede?TOKİ Sincan Saraycık 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Sincan Saraycık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Sincan Saraycık 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Sincan Saraycık 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Türkiye'nin en büyük yurt projesi KYK'ya devredildi!

Türkiye'nin tek seferde inşa edilen ve en büyük yurt projesi olan 10 bin kişi kapasitesine sahip Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

Tarabya Kırkkonak projesi Haberi

Tarabya Kırkkonak projesi

Kırkkonak Tarabya projesinin inşaatı ve konut satışları devam ediyor. Butik bir proje olarak yaşama geçirilen Kırkkonak Tarabya projesinde konut fiyatları 1 milyon 330 bin liradan başlıyor ve 2 milyon 920 bin liraya kadar yükseliyor!


2013 yılının Mayıs ayında teslimlerin başlayacağı Kırkkonak Tarabya projesi 11 bin metrekare alana inşa ediliyor. Projede toplam 40 konut var. 


Kırkkonak Tarabya projesini Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar inşa ediyor. Projenin tasarımı ise ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu’na ait. 


8 bloktan oluşan Kırk Konak Tarabya projesinde evlere  Gözde, Güzide ve Nadide adı verildi. 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Tarabya Kırkkonak'ta dairelerin büyüklükleri 155 metrekare ile 322 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  


Kırkkonak Tarabya’da konutlar 1. sınıf seramik yer döşemesi, odalar ve salonda lamine parke, 1. sınıf armatür ve vitrifiye,...