26 / 04 / 2024

tarihi dereyolu nerede

tarihi dereyolu nerede

‘Karadeniz-Akdeniz Yolu’ adı altında ulusal bir proje haline dönüştürülen ‘Dereyolu’ çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı. Dereyolu sayesinde, halen 112 kilometre olan ve tehlikeli virajlarla dolu Ordu-Mesudiye yolu 52 kilometre kısalacak...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Esta Amos Living nerede?

4 bin yıllık Amos Antik Kenti'nin tarihi dokusu manzarası bulunan Esta Amos Living projesi 132 bin metrekare alanda inşa edilecek. Peki Esta Amos Living nerede?

TOKİ Van Merkez Şerefiye kurası nerede?

Toplamda 425 adet konut satışa çıkarılığı projede sözleşme imzalama tarihi 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye kurası nerede?

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul'da yer alan ticari üniteler satışa çıkarılıyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Hane'm Güneşli nerede?

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proede 44 konut ve 4 ticari ünite bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiyor. Peki Hane'm Güneşli nerede?

Nurol Park Residence nerede?

Teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlenen Nurol Park'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol Park Residence nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede?

Inİstanbul Lokal'de daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede?

Pega Kartal Rezidans nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Pega Kartal 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Proje EgeYapı Group imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Rezidans nerede?

Ispartakule Emlak Konutları nerede?

Teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilecek. Peki Ispartakule Emlak Konutları nerede?

tarihi dereyolu nerede Haberi

tarihi dereyolu nerede


Ordu’da 140 yıl önce Sultan Abdülaziz döneminde Karadeniz’i İç Anadolu Bölgesi’ne bağlayacak yol olarak projelendirilen, ancak maliyetinin yüksek olması, hemen hemen kesintisiz devam eden savaşlar gibi bir dizi sebeplerden bir türlü yaptırılamayan tarihi Dereyolu’nun inşaatı hızla sürüyor.


Türk mühendisleri tarafından inşa edilen, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler döneminde yerel bir proje olmaktan çıkarılarak ‘Karadeniz-Akdeniz Yolu’ adı altında ulusal bir proje haline dönüştürülen ‘Dereyolu’ çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı.


Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayacak en kısa yol olan tarihi Dereyolu sayesinde, halen 112 kilometre olan ve tehlikeli virajlarla dolu Ordu-Mesudiye yolu 52 kilometre kısalarak 60 kilometreye düşecek. Bunun yanı sıra 3.5 saat olan Mesudiye-Ordu güzergahı da 1.5 saate inecek.


4 ETAPTA DURMAK YOK


Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin, 5 ayrı...