25 / 04 / 2024

tarim arazilerine ilgi ingiltere

tarim arazilerine ilgi ingiltere

Küresel krizde parasını borsalardan ve hisse senetlerinden çeken yatırımcıların yeni güvenli limanı tarım arazileri oldu.

Keykubat Konutları'nın ön kayıtlarına yoğun ilgi devam ediyor!

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 22. Hamlesini oluşturan 864 dairelik Keykubat Konutları'nın ön kayıtlarına yoğun ilgi devam ediyor. 36 bloktan oluşan Keykubat Konutları'nda 864 daire yer alıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Emre Torun: 2013 yılındaki Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördük!

Torunlar, 22-24 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen ‘Cistyscape Abu Dhabi Fuarı’nda projelerini tanıttı. Emre Torun, “Cityscape Fuarı’nın 2013 yılındaki Dubai ayağında yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördük ve yerinde satış gerçekleştirdik" dedi.

Ozan Kolcuoğlu: Tapu kaydı tamamlanmış 2B arazilere yabancı yatırımcılardan ilgi büyük!

TSKB Kurumsal Değerleme ve Özel Projeler Deprartmanı Müdür'ü Ozan Kolcuoğlu 2B arazileri hakkında bir değerlendirme yaptı. Kolcuoğlu, 'Tapu kaydı tamamlanmış 2B arazilere yabancı yatırımcılardan ilgi büyük' dedi.

Evimiz Kocaeli’nde son etap, son fırsat kampanyasına ilgi büyük!

Evimiz Kocaeli’nde son etap, son fırsat kampanyasına ilgi büyük. İsteyene faizsiz 20 ay taksit, isteyene peşinatsız, aylık yüzde 0.99 özel sabit faiz oranıyla kredi imkanının sunulduğu kampanyada satış ofisi dolup yaşıyor.

İncek Prestij'in lansmanına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

Ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de katılımıyla 765 konutun özel fiyatlarla satışa sunulduğu lansmana, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi

Demir İnşaat, Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'nda yabancılardan ilgi gördü!

Dubai International Property Show' da projelerini vitrine çıkaran Demir İnşaat, 19 - 20 Nisan'da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Kadıköy Renovia İstanbul'a yoğun ilgi!

Vartaş'ın merakla beklenen projesi, Kadıköy Renovia İstanbul satış öncesinde yabancılara tanıtıldı. Uzun zamandır merakla beklenen proje şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Proje 2016 yılında teslimlere başlayacak.

Demir İnşaat projelerine yabacılardan büyük ilgi!

19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’na katılan Demir İnşaat yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Demir İnşaat, 19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

ERA Türkiye tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm semineri yoğun ilgi gördü!

ERA Türkiye tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm semineri yoğun ilgi gördü. ERA Türkiye düzenlediği eğitimler ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyor.

Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda sergilenen 3 metrelik sandalye ilgi odağı oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu...

Bulvar 216'nın galasına yabancı yeme içme devlerinden büyük ilgi!

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın, İstanbul Anadolu yakasında “gurme merkezi” haline getirmeyi hedeflediği Bulvar 216 için düzenlediği galaya Türkiye’de faaliyet gösteren yerli ve yabancı yeme içme devleri büyük ilgi gösterdi.

Trakya Cam 2014 Solarex Fuarı’nda enerji camlarıyla büyük ilgi gördü!

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2014 Solarex Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

tarim arazilerine ilgi ingiltere Haberi

tarim arazilerine ilgi ingiltere
İngiltere'nin saygın gazetelerinden Independent'ın dünkü manşetinde yer alan habere göre İngiltere'de yatırımcılar ve hatta okyanus ötesinden gelen alıcılar paralarını yatırmak için tarım arazisi bulma yarışına girdi. Bu arazilerin fiyatları 30 yıldır hiç olmadığı kadar hızlı artmaya başladı. Örneğin ocak ayında 4 bin sterlin olan 4 dönüm arazinin fiyatı bugün 5 bin 500 sterline yükseldi. Geçen yıl bu dönemde aynı arazinin 3500 sterlin olduğunu belirten gazete fiyat artışının yüzde 75'e dayandığının altını çiziyor.
Arazi arzı az
Yapılan araştırmalara göre kısal kesimdeki gayrimenkullerin değeri geçen yılın 2'nci yarısında yüzde 28 arttı. En son 1970'li yıllarda bu derece artış yaşandığını anımsatan uzmanlar bu yıl da yüzde 10-20 düzeyinde bir artışın yaşanacağını düşünüyor. Tarım arazilerinin fiyatlarındaki artışın gerisinde gıda fiyatlarının rekor üstüne rekor kırmasına...