24 / 04 / 2024

tariş iplik dokuma temyiz

tariş iplik dokuma temyiz

Karşıyaka 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Tariş Pamuk Birliği ile İAOSB arasındaki arazi davasında, Tariş'in talebini reddetti. Tariş Pamuk Birliği, temyiz haklarını kullanmak için davayı Yargıtay'a taşıyacak..

ŞOK’ta 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 18 Ekim-24 Ekim tarihlerinde hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Zeytinyağında şok indirim! Tariş Sızma Zeytinyağı Carrefoursa’da sadece 87 lira! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinde Tariş 750 ml Sızma Zeytinyağı 124,50’den 87,90 TL’ye düşerken İran Hurması 300 gram 19,90 TL’den 17,90 TL’ye, İçim Doğal Kaymaksız Yoğurt 2 kg. 65,90 TL yerine 53,95 TL’ye satılmaya başladı. İşte 15 Mart indirimli ürünler listesi…

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı açıklandı! İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı 81 TL olarak açıklandı. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonunda sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 lira olarak satışa sunulacağını ifade etti.

Tari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tari İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Ahmet Hakan Tari ve Furkan Tari ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Şehitkamil'de 39.9 milyon TL'ye icradan satılık iplik fabrikası!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 182 ada 81 parselde yer alan iplik fabrikasını 39 milyon 892 bin 250 TL'ye icradan satıyor...

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

Hasköy’deki yün iplik fabrikasında okul krizi!

İstanbul Hasköy’deki yarım asırlık yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek olan AVM ve konut projesinde “okul” krizi çıktı. 

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Kuşadası Tariş arazisi 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Kuşadası Tariş arazisi olarak da bilinen arazi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı. 10 bin metrekarelik arazinin kamulaştırması 25 milyon TL'ye gerçekleşti.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

Tariş ve TCDD arazileri Haziran'da satışa çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in merkezindeki Tariş ve TCDD'ye ait dev arazileri satışa çıkaracağını belirtti. Dev arazinin imarını konut, turizm ve ticaret alanı olarak değiştirildi.

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

tariş iplik dokuma temyiz Haberi

tariş iplik dokuma temyiz

Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği'nin 2011 yılında Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne (İAOSB) sattığı 400 dönümlük araziyle ilgili açtığı davada Karşıyaka 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden red kararı çıkn.Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkam Faruk Yaman, mahkemenin arazinin tapusu üzerindeki tedbirin devamına karar vererek davayı reddettiğini belirterek, Yargıtay'da temyiz hakkını kullanacaklarını açıklarken, kararı sevinçle karşıladıklarını belirten İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Mart 2012' de yaptığı açıklamadaki sözlerini hatırlatarak: "Önce kendimize, soma da Türkiye Cumhuriyeti adaletine güvenimiz sonsuzdur" demiştik, mahkemenin verdiği karar haklılığımızı tescilledi" dedi. 


Dava sürecinde arazinin satışı için bankadan aldıklan krediyi ödemeye devam ettiklerini ve bu konuda hiçbir sorun olmadığım hatırlatan İAOSB Yönetim Kurulu Başkam Hilmi Uğurtaş; "Görülen bu dava nedeniyle, arazinin ikinci etabının satışım gerçekleştiremedik. Bizim...