20 / 04 / 2024

tarsus ihaleleri

tarsus ihaleleri

Tarsus 2. İcra dairesi tarafından entegre yaş sebze-meyve depolama, paketleme tesisi ve müştemilatı 3 milyon 477 bin 873 TL'ye ihale edilecek.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım projesinin temeli atıldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım Projesi ile Tarsus Kültür Park Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Tarsus Turkuaz Semt Pazarı açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan ve bölgeye hitap eden olan Turkuaz Semt Pazarı'nın kapalı pazar olarak hizmet verdiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge halkının isteği doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Tarsus'a OSB kurulacak mı?

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Tarsus'a organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağı ile ilgili soruları meclise taşıdı. Kuyucuoğlu, dün TBMM Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu..

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Tarsus'ta hangi yatırımlar yapılacak?

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'taki çalışmalarını, hayata geçireceği projelerini ve kentsel dönüşüm sürecini anlattı. İşte Şevket Can'ın açıklamaları:

Tarsus Vuslat Meydanı için yıkımlar başladı!

Vuslat Meydanı için Tarsus Belediyesi ekipleri yıkıma başladı. Duatepe Mahallesi’nde Kleopatra Kapısı’nın yan tarafında bulunan Vuslat Düğün salonunun yıkım işlemlerine başlandı.

Tarsus kapalı semt pazarı çatısına güneş enerji paneli kurulacak!

TARSUS’ta bulunan kapalı semt pazarlarının çatılarına, elektrik üretimi için güneş enerji panelleri konulacak. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tasarruf sağlamak ve temiz enerji elde etmek adına konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm hız kazandı!

‘Birlikte Yönetiyoruz’ sloganıyla hareket eden Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, kurum ve kuruluşlarla toplantı yaptı. Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Can, "İsmetpaşa'yla ilgili dönüşüm düşüncemiz var." dedi

Tarsus Tarihi Kent Merkezi projesi başladı!

Mersin üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi yardımcı Doç. Dr. Burak Belge tarafından Tarsus Tarihi kent Merkezi başlıklı bilimsel araştırma projesi sunumu yapılmıştır.

Tarsus Belediyesi Hükümet Konağı için tapu takası yapıldı!

Tarsus'un çağdaş ve modern bir hükümet konağına kavuşması için kolları sıvadıklarını ve önemli bir adım attıklarını belirten Kaymakam Bekir Atmaca, "Yıllardır kullanılan mevcut hükümet konağı artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi.

Tarsus Siptilli Çarşısı'nın restorasyonu tamamlandı!

Tarsus Belediyesi tarafından restore edilen Siptilli Çarşısı bugün açılıyor. Reşadiye Mahallesi Altından Geçme civarında bulunan Siptilli Çarşısı açılışıyla Tarsus Belediyesi 12’nci hizmetini gerçekleştirmiş olacak.

tarsus ihaleleri Haberi

tarsus ihaleleri

TARSUS 2. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen gayrimenkullerin cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:


1 NOTU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Mersin Tarsun Mithatpaşa Mah. tapunun 2887 ada 22 nolu parselde kayıtlı arsa üzerinde entegre yaş sebze-meyve depolama, paketleme tesisi ve müştemilatı vardır. Tesis boş durumda olup içerisindeki makinalar ve müştemilatlar sökülmüştür.Tesisin yapı ruhsatı ile yapı kullanma izni vardır. 


Kıymeti: 3.477.873,00 TL

KDV Oranı: % 18

Kaydındaki şerhler: Dosyası mevcuttur.

1. Satış Günü : 24/03/2015 günü 10:30 - 10:40 arası

2. Satış Günü : 28/04/2015 günü 10:30 - 10:40 arası

Satış Yeri : Tarsus Adalet Sarayı 2. Kat Vezne Yanı Mezat Salonu Tarsus Mersin


Satış şartları: 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada...