26 / 04 / 2024

tarsus satılık ev

tarsus satılık ev

Tarsus Belediye Başkanlığı Gaziler, Yeni ve M. Paşa Mahalleleri ’nde bulunan 7 konutu satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı. Konutların kullanım alanları 170 metrekare ile 245 metrekare arasında değişiyor

Tarsus'ta yeni taziye evinin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

Tarsus Belediyesi'nin 2017 bütçesi kabul edildi!

Tarsus Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısında bütçeyi görüştü. Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından önceki meclis zabıt tutanağı oy birliğiyle kabul edildi.

Mersin Tarsus'ta icradan 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Tarsus 1. İcra Dairesi, Mersin İli Tarsus İlçesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 434 bin 186 TL olarak belirlendi.

Mersin Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ev!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehit aileleriyle belediye tarafından verilecek konutlar için biraraya geldi. Can, “Şehit ailelerimiz, kura sonunda hiçbir masraf etmeden, tapularını ve anahtarlarını alıp evlerine oturacaklar” dedi.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Tarsus'ta binalara kamera şartı getiriliyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yeni yapılacak olan 3 kat ve üzeri binalardan, yeni ruhsat alacak işletmelerden kamera sistemi kurulması istenecek.

Tarsus Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Tarsus Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Tarsus Belediyesi 2017 Mali Yılı Taslak Performansı, 2017 (2018-2019) Mali Yılı Bütçe Tasarısı ve 2017 Mali Yılı Taslak Yatırım Programı görüşülüp karara bağlandı.

Mersin-Tarsus OSB'ye otoban müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin otoban bağlantı sorununun, 2017 yılının ortalarında çözüleceğini söyledi.

Şevket Can: Tarsus'un çehresini değiştiriyoruz!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, düzenlediği basın toplantısında yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Tarsus Müteahhitler Birliği kurulacak!

Müteahhitlerle buluşan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, sorunların ve problemlerin çözüm konusunda müteahhitlerin bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti

Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ücretsiz konut!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerinin yüzünü bir nebze olsa güldürecek bir projeyi hayata geçiriyor.

Mersin Tarsus'a iki yeni spor merkezi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a hizmet için çalıştıklarını, maddi sıkıntısı olmayan örnek belediyelerden biri olduklarını söyledi.Can, ''Yeşil Mahalle ve Fatih Mahallesindeki iki yere yaşam boyu spor merkezi yapacağız''dedi.

Tarsus Duatepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Duatepe Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Duatepe Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ ile mahalle sakinleri katıldı.

tarsus satılık ev Haberi

tarsus satılık ev

Tarsus Belediye Başkanlığı Gaziler, Yeni ve M. Paşa Mahalleleri 'nde bulunan 7 konutu satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı.
Kullanım alanları 170 metrekare ile 245 metrekare arasında dağılan konutların tahmini fiyatları 145 bin lira ile 200 bin lira arasında dağılırken geçici teminatların 4 bin 350 lira ile 6 bin 600 lira arasında değiştiği bildirildi.

İhale, 27 Eylül 2011 tarihinde Tozkoparan Zahit Mahallesi Kasım Gülek Bulvarı Yeni Belediye Tesisleri 'ndeki belediye encümen salonunda yapılacak.

Detaylar şöyle:

TAşžINMAZMAL SATILACAKTIR
Tarsus Belediye Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda listesi çıkartılan, muhammen bedelleri ve Geçici Teminatları belirtilen 7 adet gayrimenkul (Daire) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilmek üzere satılacaktır.
2 - Taşınmazlara ait satış ihalesi aşağıdaki...