20 / 04 / 2024

Taş Dünyası Yakut Evleri nerede

Taş Dünyası Yakut Evleri nerede

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı! İşte Starbucks, Gloria Jean, Kahve Dünyası 7 Nisan 2022 fiyat listesi! 

Dev şirket Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı. Zamdan sonra vatandaşlar diğer kahve zinciri firmalarının fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki Starbucks'ta kahve kaç lira oldu? Kahve zinciri şirketlerinde kahve fiyatları kaç TL? İşte Starbucks, Gloria Jean, Kahve Dünyası 7 Nisan 2022 fiyat listes

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Ofis arayışında iş dünyasına büyük kolaylık!

CBD Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. tarafından kurulan, A sınıfı ofis binaları hakkında araştırma yapmanıza olanak sağlayan gayrimenkul web sitesi www.ofisraporu.com iş dünyasında önemli bir kaynak olma iddiasını taşıyor.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition, Çiftçi Towers'ta düzenlenecek!

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

Kahve Dünyası 140. şubesini Iyaşpark AVM'de açıyor!

Kahve Dünyası mağazası yeni şubesini Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açıyor. Kahve Dünyası "Türk kahve kültürünü Türkiye'de ve dünyada hak ettiği yere taşımak" misyonu ile 140. şubeye ulaştı.

Türk Dünyası Meydanı projesi basına tanıtıldı!

20 milyon lira mal olacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi toplam 56 bin 400 metrekare alana sahip olacak ve Türkiye’nin en büyük kent meydanı olma özelliğini taşıyacak.

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.

Ayakkabı Dünyası Korupark AVM'de mağaza açtı!

Ayakkabı Dünyası, 2014 yılının son yatırımını Korupark Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasıyla Bursa'ya yaptı. Mağazanın kapılarını, değişen konseptiyle yeniden açan firma, 2020 yılına kadar toplam mağaza sayısını 100'ün üzerine taşımayı amaçlıyor.

Ayakkabı Dünyası her yıl en az 10 yeni mağaza açacak!

Akbacakoğlu Grubu’nun sektör tecrübesini 1996 yılında açtığı ilk mağazası ile perakende sektörüne taşıyan Ayakkabı Dünyası, Nisan 2014’te Esas Holding’in şirketin yüzde 60’lık hissesini almasıyla 360 derecelik dönüşüm sürecini başlattı.

Taş Dünyası Yakut Evleri nerede Haberi

Taş Dünyası Yakut Evleri nerede

Taş Dünyası İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yakut Evleri İstanbul Arnavutköy Bolluca'da inşa ediliyor. Temmuz 2017'da tamamlanacak olan Arnavutköy Yakut Evleri bin 298 metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.  İnşaat alana 3 bin 674 metrekare olan Yakut Evleri 4 katlı 2 blok şeklinde dizayn edildi. 


Orman manzarasına sahip  Yakut Evleri Bolluca'da 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 24 konut yer alıyor.  Projede daire genişlikleri 84 metrekare ile 178 metrekare arasında tasarlandı. Projede dairelerin metrekare satış fiyatı 3 bin 089 TL ile 3 bin 563-TL arasında değişiyor. 


Yakut Evleri fiyatları 2+1 daire fiyatları 300 bin TL ile 350 bin TL arasında, 3+1 dubleksler daire fiyatları 500 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiyor. Projede bulunan dükkanlar 600 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Tamamı peşin ödemelerde...