27 / 04 / 2024

taş üretim merkezi

taş üretim merkezi

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Demir çelik endüstrisinde ‘metalmorfoz’ dönemi başlıyor...

İklim krizine karşı birçok ülkenin net sıfır hedefi belirlemesi ile başlayan “yeşil çelik” yolculuğunda, üretim merkezi olarak Ortadoğu, üretim şekli olarak elektrikli ark fırınları ve ürün olarak da doğrudan indirgenmiş demir öne çıkacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları....

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Türkiye ihracatta yeni rekorlara koşuyor! Türkiye Avrupa’nın üretim merkezi haline geldi!

Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’de son 12 ayın tamamında aylık ihracat rekorunu kırdık diyerek ihracat rakamlarındaki iyileşmeyi vurguladı. Önümüzdeki günlerde 250 milyar dolar hedefi yakalayacaklarını söyledi.

Yatırımda en yüksek pay ulaştırmaya!

2021 yılı yatırım programı yayınlandı. Bu kapsamda en yüksek pay ulaştırma ve eğitime ayrılırken, Tarım Bakanlığı’nın aşı üretim merkezi programda yer aldı. Ve Ayasofya Camii’ne bakım onarım projesi de programa girdi

Türkiye'nin Otomobili'nin fabrika inşaatında son durum!

TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları kapsamında; 50 bin metreküp kazı çalışması, 10 bin metreküp yapısal dolgu ve 2 bin 638 adet zemin güçlendirme kolonu yapıldı.

Temmuzda AVM'leri günde yaklaşık 4 milyon kişi ziyaret etti!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Altaş, "Vatandaşlarımız, başta 'pandemi merkezi' gibi gösterilen alışveriş merkezlerinin sokaktan, pazardan, çarşıdan daha güvenli olduğunu anladı." dedi.

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

İlçelerde de kentsel dönüşüm projeleri yürüttüklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kadınhanı millet bahçesi, kilit taş üretim tesisi çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Adana Ceyhan’a 8 milyar dolarlık yatırım!

8 milyar dolar yatırımla hayata geçirilen ve Türkiye'nin petrokimya üretim merkezi olacak "Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi" cari açığın azaltılmasına yılda 2 milyar dolar katkı sağlayacak...

Plenus Yapı Üretim Merkezi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plenus Yapı Üretim Merkezi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Bülent Şensoy tarafından kuruldu. 

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Bilecik'te 6 bin dönümlük araziye otomobil üretim merkezi kurulacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa karayolunda yer alan 6 bin dönümlük sanayi bölgesinin yerli otomobil üretim merkezi olabileceğini açıkladı..

TOKİ Eskişehir Çankaya Ticaret Merkezi tamamlama ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi'nin inşaat tamamlama işi için ihaleye çıkıyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

taş üretim merkezi Haberi

taş üretim merkezi

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından sadece Manisa'ya değil. Ege Bölgesi'ne hitap etmesi planlanan Emlakdere Mahallesinde 14 bin metrekare üzerine kurulacak dev taş üretim tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre BelediyeBaşkan Yardımcısı ve YUNTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, MAYEB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, AK Parti Yunsuemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, ve daire müdürleri katıldı. Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren YUNTAŞ Yönetim Kurulu Başkam Kılıç Kaya, "Belediyemiz henüz yolun başındayken çok önemli bir fabrika kurdu. O fabrika bize iki yıl hizmet etti. Belediyemizin ve Manisa'nın taş ihtiyacını karşıladı. Şimdi ise çıtayı yükseltiyoruz. Ege Bölgesi'nin hem üretim kapasitesi açısından hem de fabrika alanı açısından en büyük tesisinin...