18 / 04 / 2024

tasarruflu tepe duşu

tasarruflu tepe duşu

Doğru ürün seçimi ve bilinçli tüketim için tasarruf kabiliyeti olan ürünler geliştiren Grohe, bilinçlendirme kampanyası kapsamında yeni el ve tepe duşları üretti.

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Migros’un indirim kampanyası bugün sona ereceği öğrenildi. Bu kapsamda, Migros’ta oto koltuk tüy ve kırıntı toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL’ye TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 Migros fiyat listesi...

İltica etmek nedir? Nasıl iltica edilir? Ne gibi zorlukları var? İşte yanıt!

İltica, kişinin güvenliği tehlikede olduğunda başvurduğu bir koruma yolu olarak, zulüm, savaş veya insan hakları ihlalleri gibi nedenlerle doğduğu ülkeden başka bir ülkeye gitmek ve orada sığınma talebinde bulunmaktır. Peki, nasıl iltica edilir? İşte yanıt!

İkinci el araç piyasası alt üst olacak! Yeni dönem başladı

OYAK-Renault Fabrikaları Bursa’da kullanılmış otomobillere ‘İkinci Bahar’ yaşatacak. İkinci el otomobillere yeniden hayat verecek projenin doğduğu yer olan Fransa’da Renault Flins fabrikasında Refactory işinin detayları incelendi.

İzmirli depremzedelerden kura çekilişi tepkisi!

120 metrekare olan evlerinin büyüklüğü 70 metrekareye düşürülen İzmirli depremzedeler, “Evlere nasıl sığacağız” açıklamasında bulunarak, kura çekimi ve tapu teslimine itiraz edeceklerini belirtti.

Şener Şen'den ev açıklaması! 

Asistanıyla birlikte Etiler'de görüntülenen Şener Sen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddiaları yanıtladı.

Burcu Kara doğduğu eve tadilat yaptırıyor!

Güzel oyuncu Burcu Kara, Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan doğup büyüdüğü köy evine tadilat yaptırıyor. Ustalarla beraber işe koyulan oyuncu, her an yıkılacak eski kerpiç evden takipçilerine seslendi.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Yunan Çözümü Partisi: Atatürk'ün evini soykırım müzesi yapalım!

Ayasofya'nın ibadete açılması kararından sonra Ege Denizi'nin karşı kıyısından dikkat çeken bir talep geldi. Ultraulusalcı ve aşırı sağcı Yunan Çözümü Partisi, "Selanik'teki Atatürk'ün doğduğu evi soykırım müzesi yapalım" açıklamasında bulundu...

tasarruflu tepe duşu Haberi

tasarruflu tepe duşu


Duşlar, debi düşürücü sayesinde dakikada 20 litre yerine 8 litre su akıtarak yüzde 60 su tasarrufu sağlıyor (Verilen değerler 3 bar su akış basıncına göre hesaplanmıştır). Bu ürünlerin kullanımıyla sadece 10 dakikada 120 litre su tasarrufu elde edilebiliyor....