29 / 03 / 2024

Taşdelen Newlife Evleri

Taşdelen Newlife Evleri

3+1 ve 2+1 balkonlu dairelerin tamamının satıldığı Taşdelen Newlife Evleri projesinde son 11 konutun satışı devam ediyor

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Çekmeköy Taşdelen imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Taşdelen Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Taşdelen Reverans Rezidans fiyat listesi!

İstanbul'un Çekmeköy bölgesi Taşdelen mevkiinde yapımına başlanan Reverans Rezidans projesinde satışlar başladı. İşte Taşdelen Reverans Rezidans fiyat listesi...

Taşdelen Reverans Rezidans satılık!

Reverans A.Ş. tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Rezidans Taşdelen projesinde satış süreci başladı.

Reverans Rezidans Taşdelen satışta! Yeni proje!

Reverans A.Ş. imzasıyla Çekmeköy'de hayata geçirilen Reverans Rezidans Taşdelen projesinde satışlar başladı.

Hamza Taşdelen'den İstanbul depremi açıklaması!

AFAD Başkanvekili Taşdelen, "Afet öncesinde risk azaltma, afet olduğunda müdahale çalışmaları yapan, sonrasında ise vatandaş güvenli bir yere kavuşuncaya kadar iyileştirme süreçlerini takip eden bir kurumuz" diye konuştu.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesinde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kazancı tarafından kuruldu.

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Taşdelen Newlife Evleri Haberi

Taşdelen Newlife Evleri

Dervişoğlu İnşaat tarafından yapılan Newlife projesi Çekmeköy Taşdelen'de yükseliyor. 96 konutluk projede 11 adet satılık daire kaldı. Projede 3+1 ve 2+1 balkonlu dairelerin tamamı satıldı. İki blok halinde yükselen Newlife projesinde yaşam 15 Ocak 2012 tarihinden bu yana devam ediyor. Newlife'ta A blokta 12 adet 1+1, 25 adet 2+1 ve 10 adet 3+1, B blokta 13 adet 1+1, 25 adet 2+1 ve 10 adet 3+1 konut yer alıyor. 


Arsa alanı 7 bin 600 metrekare olan New Life Çekmeköy'de brüt alanı 76 metrekare 1+1 evler 150 bin lira ile 180 bin lira, brüt alanı 105 metrekare olan 2+1 evler 200 bin lira ile 240 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Hemen teslim durumda olan daireler için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Yüzde 65'i...