18 / 04 / 2024

taşyakan inşaat bursa projesi

taşyakan inşaat bursa projesi

Bursa, yakın gelecekte Mudanya Yolu üzerinde kent tarihinin en yüksek katlı yapısına hazırlanıyor. Olay gazetesi yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Taşyakan İnşaat'ın gökdelen projesini kaleme aldı. İşte o yazı...

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçi ve Medih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemesi ihracatı rekor kırıyor!

Intermax Logistics, Avrupa’ya taşıdığı inşaat malzemelerini yüzde 30 artırmayı hedefliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel, İnşaat malzemesi ihracatının rekor kırdığını belirterek önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Taş ev inşaat maliyeti 2022!

Taş ev inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş ev inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş ev inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş ev inşaat maliyeti 2022...

Taş bina inşaat maliyeti 2022!

Taş bina inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş bina inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş bina inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş bina inşaat maliyeti 2022...

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

taşyakan inşaat bursa projesi Haberi

taşyakan inşaat bursa projesi

Bursa, yakın gelecekte Mudanya Yolu üzerinde kent tarihinin en yüksek katlı yapısına hazırlanıyor. Olay gazetesi yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Taşyakan İnşaat'ın gökdelen projesini kaleme aldı. İşte o yazı...


Bursa, yakın gelecekte Mudanya Yolu üzerinde kent tarihinin en yüksek katlı yapısına hazırlanıyor.

Bursalı inşaat şirketi Taşyakan’ın üstlendiği ve işadamı İbrahim Orhan’a ait arsa üzerine yapılacak 45 katlı rezidans ve AVM projesinde artık geri sayım başladı.


Her ne kadar, kentsel dönüşüm ve planlama süreci Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası Bursa şubeleri tarafından yargıya taşınsa da proje fiilen start almış durumda.


Önceki gün bir öğle yemeğind, Bursa’nın bu çok katlı gökdelenini dikecek Taşyakan İnşaat AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan ile buluştuk.


Alpaslan Bey 30 yaşında, genç bir mimar ve girişimci. Balıkesir Üniversitesi’nden mezun olmuş.

Konuştukça,...