19 / 04 / 2024

Taşyaran vadisi turizm

Taşyaran vadisi turizm

Uşak Valisi Serdar Yavuz Uşak-İzmir karayolu istikametinde Yenişehir Köyü mevkiinde bir tabiat harikası olarak bilinen Taşyaran Vadisi'nde incelemelerde bulundu.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Taşyaran Vadisi'nin tanıtımı için bir dizi proje hazırladıklarını söyledi. Vali Yavuz, vadide incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

Çeşme ve Urla'daki acele kamulaştırma kararı mecliste!

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerindeki bazı taşınmazların turizm yatırımlarına tahsisi amacıyla alınan acele kamulaştırma kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için başvurular bugün son!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için bugün son gün. 

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarında taksit düzenlemesi!

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarında yararlanma bedelinin ödenme şekli ve süresinde düzenleme yapıldı. Değişiklik yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için son ay!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için son aya girildi.

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

Taşyaran vadisi turizm Haberi

Taşyaran vadisi turizm

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, il daire müdürleri, çevre ve doğa sivil toplum kuruluş temsilcileri ve basın mensuplarının bulunduğu inceleme gezisi akşam saatlerinde başlayarak yaklaşık iki saat sürdü.



Basın mensuplarına gezi öncesi bir açıklama yapan ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Vali Seddar Yavuz, Uşak'ın saklı değerlerinin, keşfedilmeyi bekleyen tarihi ve tabii güzelliklerinin bir an önce gün yüzüne çıkarılması için basın ve medya kuruluşlarına da büyük görev düştüğünü ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi: "Biz bugün alandayız, Uşak'ın sahip olduğu tüm güzellikleri bir bir ortaya çıkarmak üzere mesai mefhumu olmaksızın çaba gösteriyoruz, bu hassasiyeti gösteren aramızdaki değerli basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum, bugün buradalar yanımızdalar. Gerçek gazetecilik işte budur, sizlere Uşak halkı adına teşekkür ediyorum"



Vali Yavuz beraberindeki kalabalık toplulukla vadi tabanına...