29 / 03 / 2024

tav inşaata ödül

tav inşaata ödül

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat'a en iyi proje ödülü!

New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde TAV İnşaat'ın Medine'de yaptıgı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

O işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle başlıyor! Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Cirosu 3 milyon TL ve üzerinde olan işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle resmen başlıyor. Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

İzmir'de Kültürpark tartışması: İnşaata açılıyor mu?

Kültürpark için koruma amaçlı imar planının, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şubat ayı olağan meclis toplantısında oy birliği ile onaylanması tepkilere neden oldu.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

R.E.D. Invest'in ilk yıl portföy hacmi hedefi 5 milyar TL!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçların etkin bir şekilde kullanılarak doğru portföyü doğru yatırımcıyla buluşturan  R.E.D. Invest’in portföy hacmi ilk ayında 600 milyon TL’ye ulaştı. R.E.D. Invest’in ilk yıl portföy hacmi hedefi ise 5 milyar TL olarak açıklandı.

tav inşaata ödül Haberi

tav inşaata ödül

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi. Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kaur, "Bugüne kadar Türkiye ve Körfez başta olmak üzere kontrat bedeli 17,2 milyar dolara ulaşan proje üstlendik"...