19 / 04 / 2024

tayakadı

tayakadı

Arnavutköy'de yapılması planlanan 3. havaalanı projesi bölgedeki arsa fiyatlarını arttırdı. Ayrıca projeye yakın bölgede bulunan Göktürk ve Sarıyer ilçelerinde de fiyat artışı görülüyor...

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

Edirne'de 35 milyon TL'te icradan satılık antrepo!

Edirne İcra Dairesi Müdürlüğü, Edirne ili, Merkez ilçesi, Tayakadın Köyü 218 ada 1 parsel, 2 parsel 6 parsel ve 14 parselde yer alan antrepoyu 34 milyon 976 bin 42 TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na otel geliyor!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından Arnavutköy'e bağlı Tayakadın mevkiideki İstanbul Yeni Havalimanı'nda otel yapılacak..

Tarihi Bursa Evleri Osmangazi'de hayat buluyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen rekonstrüksiyon çalışmaları ile aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi'ndeki üç sivil mimarlık örneği yapıdaki çalışmalar tamamlanıyor.

Osmangazi'deki 9 metruk bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Tayakadın Mahallesi’nde yer alan ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu 9 metruk binayı yıktı.

3. havalimanı arsa fiyatlarını uçurdu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan 3. havalimanı projesinin ilk etabının 2018 yılında hizmete açılması hedefleniyor. Arnavutköy’de Tayakadın, Yeniköy, Durusu Gölü ve Karaburun mevkilerinde arsa fiyatları yüzde 30 ila 50 oranında arttı.

Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası Projesi hayata geçiyor!

Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarının başında gelen Ördekli Kültür Merkezi ile Tayakadın Camii arasında kalan bölge, Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje ile cazibe merkezi haline gelecek.

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kabakcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Arnavutköy, Tayakadın Mahallesi, Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

tayakadı Haberi

tayakadı
Arnavutköy, Tayakadın'da hayata geçirilmesi planlana 3. havalimanı projesi, bölgedeki arsaların metrekare fiyatlarını 300-400 TL'den 900 TL'ye çıkardı. Bölgeye yakın olan Kemerburgaz Göktürk ile Sarıyer'de de fiyatlar artmaya başladı. 3. Havaalanı projesi ile bölgede oluşacak alt ölçekli kent merkezi Göktürk bölgesini canlandıracak, şuanki durumuna göre daha merkezi bir lokasyona sahip olacağı...