18 / 04 / 2024

tayakadın satılık arsa

tayakadın satılık arsa

3. havalimanı bölgesindeki arsa fiyatları ikiye katlandı. Projelerle değer kazanan ilk mevki ise Tavakadın olarak açıklandı. Mevcut durum itibari ile de ilk arsa fiyatlarında artış yaşanan nokta Tavakadın oldu.

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kocaeli Körfez'de 58.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı,Barbaros - (Yarımca) Mahallesi'ndeki sanayi imarlı arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 29 Kasım'da yapılacak..

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

tayakadın satılık arsa Haberi

tayakadın satılık arsa

İstanbul da şuanda Sabiha Gökçen  ve Atatürk olmak üzere iki hava limanı bulunuyor. Şimdiler de ise 3. hava limanı projesinden bahsediliyor. Aslında proje uzun zamandır gündemdeydi. Sadece hava limanı projesinin değil, üçüncü köprü planlamalarının da İstanbul’a büyük katkıları olur iken bölgelerinde ki arsalarında değerlerinin artmasını sağladı.


 Proje Ne Zaman Biter

Havalimanı projesinin köprü ile aynı anda bitmesi hedefleniyor. Yaklaşık 3 bin 500 hektarlık alana yapılacak ve 6 pisten oluşacak. Ayrıca yapılan açıklamalarda havalimanı ile köprünün bağlantılı olması da belirtiliyor. Proje alanı çevresinde otel, alışveriş merkezi gibi alanlarında yer alacağı söylendi Bu alanların da olmasıyla alan hektarında artış yaşanacaktır. Özellikle bölgede arsası olan kişiler ve normal şartlarda değerlenmesi zor olan bu yerlerin havalimanı projesi ile değer katlaması sevinçle karşılandı.


Buraya yakın konutların iş...