28 / 03 / 2024

Tayfun Işık

Tayfun Işık

Işıklar Çivi ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Hürmet Sokak'ta kuruldu.

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü'nün ihalesi ne zaman?

Gelibolu-Lapseki arasında yapılacak Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü, 2 bin metrenin üzerindeki uzunluğuyla dünyanın en büyük asma köprüsü olacak. Projenin ihalesi de bu yıl ortasında yapılacak.

Çanakkale Boğaz Geçiş Köprüsü dünyanın en uzun asma köprüsü olacak!

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü için ihale süreci başlıyor. Köprü dünyanın en uzun asma köprüsü olacak. Gebze - Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi tüm hızıyla sürerken, uzun süredir sık sık gündeme gelen Çanakkale Boğazı Köprüsü Projesi için de tarih verildi.

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü ihalesi bu yıl ortasında başlayacak!

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü için ihale süreci bu yılın ortasında başlayacak.

1988 yılında Üçüncü Boğaziçi Köprüsü'ne ''Özal freni''!

1988 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın yap-işlet-devret modeliyle inşa ettirmek istediği 3. Boğaziçi Köprüsü'ne, DPT ve Hazine'nin muhalefet etmeleri karşısında Başbakan Özal ''Olur'' diyememiş.

1988 yılında 3. Boğaziçi Köprüsü yapımına 4 firma talip olmuş!

1988 yılında İstanbul Belediyesi'nin Bağlarbaşı ve Ortaköy arasında yaptıracağı 3. Boğaziçi Köprüsü'nün yapımına 4 firma talip olmuş. Yap-işlet-devret modeliyle yaptırılacak köprüye en uygun teklifi 171 milyon dolarla STFA Grubu vermiş.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde halatlar gerildi!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde iki yakanın ilk birleşmesi sağlandı. Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 6 şeritle hizmet verecek!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı geçici yürüyüş bantları döşeniyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek.

1987 yılında 3. Boğaziçi Köprüsü'nün ihale dosyası tamamlanmış!

1987 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ortaköy ile Bağlarbaşı arasında yap-işlet-devret sistemiyle yaptıracağı Üçüncü Boğaziçi Köprüsü'nün ihale dosyası hazırlanmış. Haliç'e yapılacak Dördüncü Haliç Köprüsü ise ihaleye çıkarılmış.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2016'da açılacak!

Kocaeli’de, inşaatı süren İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın ilk birleşmesi sağlandı. Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü iki yakayı birbirine bağladı!

Kocaeli’de, inşaatı süren İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın ilk birleşmesi sağlandı. Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün tabla çalışmaları başladı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "11. Cumhurbaşkanımızın siyasete dönme arzusu olursa bu tabii ki sadece beni değil, bütün AK Parti tabanını sevindirir" dedi.

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü'nü STFA Grubu yapacakmış!

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü ve 216 kilometre uzunluğundaki ekspres yolların yapımını Sezai Türkeş-Fevzi Akkaya firması kazanmış. Japon firmaların bulunduğu konsorsiyumda yer alan STFA Grubu, 551.2 milyon dolarla en düşük teklifi vermiş.

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü gelirine ortaklık imkanı!

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü Gelir Ortaklığı Senetleri satışa sunulmuş. Cumhuriyet tarihinde ilk kez, halk, devlete ait altyapı tesislerinin gelirlerine ortak olma imkanına kavuşmuş. Satılacak senetlerin nominal değeri 10 milyar liraymış.

Tayfun Işık Haberi

Tayfun Işık

Işıklar Çivi ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Işıklar Çivi ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İnşaat malzemeleri ile ilgili metal, demir, kum, çakıl, çimento, boya, kapı, çerçeve, dekorasyon bağlantı ürünleri, metalden çivi, plastikten çivi, manto lama, ürünleri çatı ve dış cephe izolasyon ürünleri alımı, satımı, imalatını ithalat ve ihracatını dağıtım pazarlamasını yapmak. 2) Hertürlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak ve satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunların üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt montaj işleri yapmak müstakil iş hanları, fabrikalar, turistik...