26 / 04 / 2024

tbmm başkanı kim

tbmm başkanı kim

Yeni TBMM Başkanı İsmail Kahraman, seçilmesinin ardından ilk gecesini Başbakanlık Resmi Konutu’nda geçirdi. Ankara’da misafirhaneyi kullanan İsmail Kahraman, bundan sonra konutu kullanacağını bildirdi

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Türk Lirası'ndan sıfır atılacak mı? Merkez Bankası Başkanı ilk kez açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda verdiği sunum sonrasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti

Ek gösterge ve öğrenci affına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti. Cumhurbaşkanı maaşına endeksli olan yönteme Erdoğan'ın talebiyle yeni düzenleme yapıldı.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

TBMM Başkanlık Konutu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddia edildi!

TBMM Başkanlık Konutunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın açıklamaları TBMM'de!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklamaları ve belediyecilik faaliyetleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı...

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

TBMM Binası asıl projesi çerçevesinde çalışmalara başlandı!

TBMM Başkanlığından yapılan açıklamada, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın, Mecliste Atatürk’ün portresinin bulunduğu yere Sultan II. Abdülhamit’in portresini astırdığı haberlerinin tamamen gerçek dışı, yalan, tezvirat ve provokasyon amaçlı olduğu bildirildi.

Başkan Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

tbmm başkanı kim Haberi

tbmm başkanı kim

Yeni TBMM Başkanı İsmail Kahraman, seçilmesinin ardından ilk gecesini Başbakanlık Resmi Konutu’nda geçirdi. Ankara’da misafirhaneyi kullanan İsmail Kahraman, bundan sonra konutu kullanacağını bildirdi


TBMM başkanlarının kullandığı, Çankaya Köşkü karşısındaki resmi konutun yıkılıp yerine yenisinin yapılmasının ardından konut ikamet amacıyla ilk kez kullanılmaya başlandı. Yeni TBMM Başkanı İsmail Kahraman, seçilmesinin ardından ilk geceyi ailesiyle birlikte Başbakanlık Resmi Konutu’nda geçirdi.

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek konutu sadece arkadaşlarıyla akşam sohbetleri ve tavla partileri için kullanırken, bazı resmi konuklar da burada ağırlandı. Ancak Çiçek, başkanlığı döneminde bu konutu ikamet amacıyla kullanmadı. İsmet Yılmaz da kısa başkanlığı döneminde konutu kullanmadı. Yeni başkan İsmail Kahraman ise evinin İstanbul’da bulunması ve kendisinin Ankara’da misafirhanede kalması dolayısıyla konutu kullanacağını bildirdi, ilk geceden de ailesiyle birlikte konuta geldi. Kahraman,...