24 / 04 / 2024

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi uzman personel arıyor

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Akmerkez GYO sermaye tavanının geçerlilik süresi için SPK'ya başvurdu!

Akmerkez GYO kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması amacı ile T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvurularak bu hususta izin alınmasına karar verildi.

Çankaya’daki Başbakanlık konutu 6 yıl önce 8 milyon TL'ye yenilendi, yine yenileniyor!

Başbakanlık lağvedilince Çankaya’daki Başbakanlık konutu boş kaldı. TBMM Başkanı eski Başbakanlık konutuna taşındı. Meclis Başkanlık Konutu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın oldu. 2014'te sıfırdan yaptırılan konut şimdi yeniden onarılıyor.

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

TOKİ Silivri başvuruları için son 7 gün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Silivri'de inşa ettiği 1.356 adet konut için başvurular 7 gün sonra sona eriyor.

TOKİ Silivri başvuruları başladı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Silivri'de inşa ettiği 1.356 adet için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Park Mavera 3'ün stoktaki 358 konutun değerleme raporu!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesinde gayrimenkul sertifikasına konu olmayan 358 adet konutun güncel değerinin tespiti amacıyla düzenlenen değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ 11 yeni projenin ihalesine hazırlanıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt ve orta gelir grubuna yönelik projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2018'de de ev sahibi olmak isteyenler için konut satmaya devam edecek. Peki ev sahibi olmadan önce nelere dikkat edilmeli? İşte cevabı..

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Haberi

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi uzman personel arıyor. 14 adet uzman personel için 17 Aralık ile 21 Aralık 2012 tarihleri arasında giriş sınavı yapılacak. 


Aranan personeller: 2 bilgisayar mühendisi, 2 inşaat mühendisi, 2 hukuk, 2 iletişim, 2 işletme, 2 matematik ve 2 veteriner. 


İlanı görüntülemek için...