29 / 03 / 2024

Tecim Yapı kadıköy otel projesi

Tecim Yapı kadıköy otel projesi

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Zeynep Karakoç tarafından  kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

İzmit Kadıköy'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yer alan harabe yapı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Toplam 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan meydana gelen Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Tecim Yapı kadıköy otel projesi Haberi

Tecim Yapı kadıköy otel projesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)-Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edilecek. 262 odalı olarak planlanan otel 6 bodrum kat + zemin kat +24 normal kat olmak üzere tek blok halinde yükselecek.


İş GYO, Tecim Yapı'dan Kadıköy'deki arsasının yüzde 45'ini 21 Kasım 2016 tarihinde satın aldığını duyurmuştu. Arsanın yüzde 45'lik hissesini 39 milyon 879 bin 930 TL'ye satın alan İş GYO projeye yüzde 45 oranında ortak oldu.


Açık otopark alanı olarak kullanılan arazi üzerinde konumlandırılan Kadıköy Otel Projesi'nin kapalı inşaat alanı 57 bin 268 metrekare ve otel bloğu taban oturum alanı 29 bin 995,38 metrekare olarak belirlendi. Otelde, 1.877,92 metrekarelik alan kat bahçesi olarak planlandı. 



Proje alanı 8 bin 292,95 metrekare olarak belirlenen otelde 6. Bodrum...