18 / 04 / 2024

tedaş taşınmaz ihalesi

tedaş taşınmaz ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi, İstasyon Mahallesi'ndeki 3 bin 361,00 metrekarelik konut alanı imarlı gayrimenkule 1 milyon 86 bin lira ile en yüksek teklif verildi...

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

AOÇ, Yenimahalle'deki depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Yalova'daki 3 taşınmaz için özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi!

Yalova merkezde 3 taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep Umut Mahallesi'nde 4,1 milyon TL'ye taşınmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Umut Mahallesi'nde yer alan taşınmazı 4 milyon 100 bin 307,50 TL'ye satışa sunuyor. Taşınmazın ihalesi 8 Haziran Perşembe günü saat 15:00'da yapılacak.

Milli emlak taşınmaz satış şartnamesi!

Milli emlak taşınmaz satış şartnamesinde tekniğe uygun olmayan veya gerçekleşmesi mümkün bulunmayan kayıt ve şartların bulunduğunun anlaşılması halinde satış ihalesi erteleniyor. İşte milli emlak taşınmaz satış şartnamesi örneği...

ÖYK Osmaniye'de Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazı sattı!

Maliye adına kayıtlı Osmaniye'nin Düziçi Haruniye mahallesi 839 parselde bulunan taşınmazın satış ihalesi sonucunda, 476 lira bedelle en yüksek teklifi veren Bilal Habeş Gümüş'e satıldı

tedaş taşınmaz ihalesi Haberi

tedaş taşınmaz ihalesi


Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ'ye (TEDAŞ) ait bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, TEDAŞ'a ait Mersin'in Yenişehir ilçesi, Menteş köyündeki 359 metrekarelik taşınmazın 33/359 metrekarelik hissesine en yüksek teklifi, 62 bin 500 lira ile Metin Yiğit verdi.


Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi, İstasyon Mahallesi'ndeki 3 bin 361,00 metrekarelik konut alanı imarlı gayrimenkule  ise en yüksek teklif, 1 milyon 86 bin lira ile Gül Kardeşler Gıda ve Unlu Mamulleri Pazarlama Sanayi Ltd. Şti. tarafından...