19 / 04 / 2024

Tekfen Katar 2016

Tekfen Katar 2016

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Tekfen imzalı Doha El-Hur Otoyolu açıldı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

Osman Birgili: Gayrimenkul pazarımızı Türkiye ile sınırlı görmüyoruz!

39 şirketle faaliyet gösteren Tekfen Holding, 2016-2020 arasındaki beş yıllık dönemde, cironun 5 milyardan 10 milyar TL'ye ulaşmasını hedefliyor.

Tekfen İnşaat'tan Katar'a 200 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat Katar'da Doğu Endüstriyel Yolu inşaatı işi kapsamında 200 milyon dolarlık proje yapacak. Proje 27 ayda tamamlanacak.

Tekfen, Katar'daki yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Tekfen, 12 yılda Katar’da toplamda 2,4 milyar dolarlık yedi projeyi bitirdi. Firmanı yine Katar’da biri bitmek üzere olan iki otoyol projesi ve bir de stat projesi bulunuyor.

Tekfen Topkapı projesi geliyor!

2016'yı 4,7 milyar TL ciro ile Tekfen, bu rakamı yüzde 70 artırarak bu yıl 7,5 milyar TL'yi aşmayı hedefliyor.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

Tekfen'den 2016'da 330 milyon lira net kâr!

Tekten Grubu, geçen yıl konsolide bazda 4 milyar 737 milyon TL ciro ve 330 milyon lira net kâr elde etti.

Tekfen Katar 2016 Haberi

Tekfen Katar 2016

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.  Katar'da stat yapmak için girişimlerini yoğunlaştıran şirketi, Katar'ın 2030 vizyonu çerçevesinde büyük müteahhitlik projelerinden pay alma yolunda görüyoruz. Arabistan'da jet yakıtı boru hattı işini 299.3 milyon dolar bedelle üstlenip yurtiçinde de Star Rafinerisi'nde bir ünitenin elektromekanik işlerini üstlenmek için de niyet protokolü imzaladı. Tekfen, Türkiye'de yıllık 1,5 milyon tonluk üre gübresi ihtiyacının üçte birini üreten tek üretici konumunda ve amonyum nitrat gübrede nitrat oranını yüzde 26'ya düşürüp satış için bakanlık onayı bekliyor. Hisse için hedef...