20 / 04 / 2024

Tekfen Katar yatırımları

Tekfen Katar yatırımları

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Katar'ın Türkiye’de inşaat yatırımları arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, Katar'ın Türkiye’de son yıllarda özellikle finans, perakende, enerji, tarım ve inşaat gibi stratejik sektörlerde yatırımlarını artırdığını söyledi.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

Türk şirketlerin Katar yatırımları tam gaz devam ediyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şelale Kadak bugünkü yazısında Türklerin Katar'daki yatırımlarından söz etti. İşte o haber...

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları artış trendine girdi!

Expo Turkey by Qatar'da Türkiye-Katar Sektör Liderleri Zirvesi düzenlendi. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Towar: "Katar'ın, 20 milyar dolar olan Türkiye'deki yatırımları artış trendine giriyor" dedi.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

Lütfi Elvan: Katar ile liman yatırımlarında işbirliği yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan: Türkiye ile Katar özellikle yatırımlar konusunda birbirini tamamlayan ülkeler, bu açıdan birlikte çok önemli projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi...

Katar'ın Türkiye’deki yatırımları artacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a yaptığı resmi ziyaret kapsamında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar'ın, Türkiye’deki reel yatırımlar noktasında hassasiyetlerinin daha da artacağını da görüyorum” dedi.

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Tekfen Katar yatırımları Haberi

Tekfen Katar yatırımları

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.  Katar'da stat yapmak için girişimlerini yoğunlaştıran şirketi, Katar'ın 2030 vizyonu çerçevesinde büyük müteahhitlik projelerinden pay alma yolunda görüyoruz. Arabistan'da jet yakıtı boru hattı işini 299.3 milyon dolar bedelle üstlenip yurtiçinde de Star Rafinerisi'nde bir ünitenin elektromekanik işlerini üstlenmek için de niyet protokolü imzaladı. Tekfen, Türkiye'de yıllık 1,5 milyon tonluk üre gübresi ihtiyacının üçte birini üreten tek üretici konumunda ve amonyum nitrat gübrede nitrat oranını yüzde 26'ya düşürüp satış için bakanlık onayı bekliyor. Hisse için hedef...