26 / 04 / 2024

Tekirdağ evleri su bastı

Tekirdağ evleri su bastı

Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. 

Kemer Country Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlıyor!

Toplamda 30.112,4 metrekare/30 dönüm üzerine kurulu olan Kemer Country 'Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Tekirdağ'da tapularını alamadıklarını iddia eden site sakinlerinden suç duyurusu!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat!

Teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Büyükçekmece Yeşilyaka Su Evleri'nde ön talepler toplanıyor. İşte Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat listesi..

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ Balaban'a yeni altyapı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlandı.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Çaycuma'daki Vadi Evleri kaçak mı?

Çaycuma'da serbest harita mühendisliği yapan Kadir Er, Çaycuma Belediyesi tarafından yapımına başlanan "Vadi Evleri"nin kaçak olduğunu söyleyerek, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı hakkında adliyeye suç duyurusunda bulundu.

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Tekirdağ evleri su bastı Haberi

Tekirdağ evleri su bastı

Sağanak nedeniyle kent merkezindeki su biriken bazı yollar trafiğe kapatıldı, ev ve iş yerlerini su bastı


Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.


Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. Barbaros Caddesi'nde, Altınova Köprüsü'nün altındaki yol, su birikintisi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bazı araçlar, köprü altından geçmek isterken biriken suda mahsur kaldı.


Cumhuriyet Meydanı'nın bir bölümünde park halindeki araçlar su altında kaldı, bazı araçlar trafikte seyirde güçlük çekti. Bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı. Vatandaşlar ve belediye ekiplerinin, suyu tahliye çalışmaları sürüyor.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, su baskınlarına karşı çalışma başlatırken, AFAD ve itfaiye ekipleri de su altında mahsur kalan bazı...