20 / 04 / 2024

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Çeşme’deki o taş ocağı projesine yeni vize!

Tarihi Yarımada’da yargı karşı Ali Tekin Kalker Ocağı yeniden proje hazırladı. Çeşme Germiyan’da yapılması planlanan proje için valilikten onay geldi.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

İzmir Kalker Ocağı ve Enteğre Tesisi projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Nazım Aydın tarafından İzmir Kemalpaşa'ya Kalker Ocağı ve Enteğre Tesisi yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Bolu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Çaygökpınar Köyü civarında bulunan 2-A Grubu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Sinop Ayancık'ta maden ocağı projesi protesto edildi!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu Köyü’nde Mitto isimli firmanın kurduğu kalker ocağı tesisine tepki gösteren köylüler, taşocağına karşı direniş çadırı kurdu.

Sinop Ayancık taş ocağı ÇED raporuna tepki!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyüne Mitto isimli firmanın kalker ocağı tesisi kurdu. Ayancık Çevre Koruma Derneği Başkanı Mukaddem Sarısoy, şirketin aldığı ÇED olumlu kararının, hukuka uygun olmadan verildiğini söyledi.

Ankara Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Temmuz'da!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Aşağıobruk tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 11 Temmuz'da yapılacak.

Çanakkale Ezine Kırma- Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 14 Temmuz'da!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Derbentbaşı Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı İşletmeciliği Kapasite Artışı ve Kırma- Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Haberi

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ İli, Şarköy İlçesi, Tepeköy Mahallesi, Keltepe mevkiinde 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri : Tepeköy Mahallesi Köy Kahvehanesi 


Toplantı Yerinin Adresi : Tepeköy Mahallesi Köy Kahvehanesi Şarköy/Tekirdağ


Toplantı Tarihi : 16/03/2017

Toplantı Saati :...