26 / 04 / 2024

Tekirdağ satılık arsa

Tekirdağ satılık arsa

Tekirdağ İli Ergene Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Velimeşe ve Ahimehmet'te yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Marmaraereğlisi Belediyesi 4 adet arsa satıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Marmaraereğlisi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 35 bin 100 TL'ye imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Tekirdağ'daki arsa da bulunuyor.

O ilde 8 taksitle 7 arsa satılıyor! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı, Kutlugün, Lahana ve Şalgamlı mahallelerinde yer alan 7 adet arsayı taksitle satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Sakın kaçırmayın! 

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy, G.M.K.Pve Kızılpınar mahallelerinde yer alan 13 adet arsayı 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tekirdağ'dan arsa almak isteyenler dikkat! Satışa çıkan imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Şalgamlı Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 20 bin 625 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Hayrabolu'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 81 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Tekirdağ Yavuz Mahallesi'nde 30.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı bulunan müştemilat ve arsası ihale ile satılıyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak...

TCDD'den Tekirdağ Muratlı'da satılık arsa!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Tekirdağ ili, Muratlı İlçesi, Balabanlı Mahallesi'ndeki tarla nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Eylül 2018 günü gerçekleşecek.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan Tekirdağ'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde bulunan arsa satılıyor. 80 bin metrekarelik gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 898 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Tekirdağ satılık arsa Haberi

Tekirdağ satılık arsa

Tekirdağ İli Ergene Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Velimeşe ve Ahimehmet'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Satışa çıkarılan arsaların alanları 732,83 metrekare ile 10 bin 933 metrekare arasında değişiyor. 

Muhammen bedellerin 512 bin 981 TL ile 9 milyon 840 bin TL arasında değiştiği arsalar için ödenecek geçici teminat bedleleri ise 15 bin 390 TL ile 295 bin 202 TL arasında değişiyor. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 1 Kasım 2022 tarihinde 11:00 ve 11:40 saatleri arasında Ergene Belediyesi Hizmet Binasında (Belediye Ana Hizmet Binasında-Ulaş Mah.Atatürk Bulv.) İhale Komisyonunca (Encümenince) yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Tekirdağ İli Ergene Belediye Başkanlığından:
1. Aşağıda bilgileri yazılı olan, kullanım ve tasarruf hakkı Ergene Belediyesi’ne ait olan Velimeşe Mahallesinde 4 Ad. taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a...