29 / 03 / 2024

tekirdağ turizm master planı

tekirdağ turizm master planı

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Karaman, planın bölge turizmini tek çatı altında değerlendirmeye alıp Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli için turizmi geliştirmeyi hedeflediğini belirtti....

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Abolfazlıkarızı ve Mılad Hematı ortaklığında kuruldu.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Mouma tarafından kuruldu. 

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Tekirdağ Denizcilik Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekirdağ Denizcilik Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Yüncüler tarafından kuruldu. 

Tekirdağ kültür merkezine kavuşuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyonu Başkanlığı koordinesinde yürütülen inşaat çalışmaları yüzde 99 tamamlandı.

Bozcaada’da silueti bozan yapılar için yeni plan hazırlanacak!

BOZCAADA turizminin geliştirilmesi için bir turizm master planı hazırlamak isteyen Bozcaada Belediyesi, Ocak 2016’da Batman Üniversitesi’yle bir protokol imzaladı. Ardından üniversiteden bir ekip Bozcaada’ya giderek incelemelerde bulundu.

Mudanya'da turizm tesisleri 3 katına çıkarılacak!

Kurtuluş Savaşı'nın sonunda imzalanan ateşkes ile adını tarihe yazdıran Mudanya, 2016-2023 yıllarını kapsayan Turizm Master Planı ile turizm işletme belgeli konaklama tesisi sayısını 3 katına, yeme içme tesisi sayısını da 5 katına çıkarmayı planlıyor.

Tekirdağ'da kamu kuruluşlarına verilen kültür varlıkları TBMM'de!

2002-2016 arasında Tekirdağ'da kamu kurum ve kuruluşlarına verilen kültür varlıkları meclise taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a sordu..

Deniz Atabay: Her bölgenin master planı olmalı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Her bölgenin master planı olmalı. Turizm doğa çevre ve güzle binalar demek. Doğaya katletmeyecek onu geri plana itecek yapılaşmanın olmaması demek." dedi.

tekirdağ turizm master planı Haberi

tekirdağ turizm master planı

Trakya Kalkınma Ajansı koordinesinde Boğaziçi Üniversite İşbirliği ile 2012 yılında hazırlanan Trakya Bölgesi Turizm Master Planı yayımlandı.


Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Karaman, planın bölge turizmini tek çatı altında değerlendirmeye alıp Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli için belirlenen turizm destinasyonlarına bütüncül bir yaklaşımla turizmi geliştirmeyi hedeflediğini belirtti. 


Yaklaşık bir yıl süren çalışmanın sonunda ortaya çıkan Turizm Master Planının bir başlangıç belgesi niteliğinde olduğunu vurgulayan Karaman, ”Yaklaşık bir yıl süren çalışmanın sonunda ortaya çıkan Turizm Master Planı bir başlangıç belgesi niteliğindedir. Plan bir strateji belgesi olup, turizm alanında önümüzdeki 10 yıl içerisinde odaklanılması gereken 62 adet eylem belirlemiştir. Şüphesiz bölgemizde bu 62 eylem dışında yapılması gereken çok faaliyet bulunmaktadır ancak buradaki amacımız ajansın mali destekleri ile birlikte kamu ve sivil toplum...